Denisu Čivginu i Hrvoju Glogolja produženi mandati u Upravi Imex banke

Sukladno prijedlogu i odluci Nadzornog odbora Imex banke, Savjet HNB-a odobrio je produženje mandata predsjedniku uprave Denisu Čivginu i članu uprave Hrvoju Glogolja za naredno razdoblje

u 21:00 Zadnja izmjena: 29.11.2017 u 13:20
539
Denis Čivgin i Hrvoje Glogolja
Denis Čivgin i Hrvoje Glogolja

Na sjednici Savjeta Hrvatske narodne banke održanoj u srijedu produženi su mandati članovima Uprave Imex banke. Sukladno prijedlogu i odluci Nadzornog odbora Imex banke, Savjet HNB-a odobrio je produženje mandata predsjedniku uprave Denisu Čivginu i članu uprave Hrvoju Glogolja za naredno razdoblje.

Denis Čivgin na mjesto predsjednika Uprave Imex banke došao je u prosincu 2015. s mjesta regionalnog direktora za poslovnu mrežu Zagreb u Sberbanci. Bankarsku karijeru započeo je u Zagrebačkoj banci, u Sektoru poslovanja za velike sustave gdje je proveo pet godina. Potom je svoja znanja usavršavao u realnom sektoru radeći na pozicijama člana Uprave za financije i direktora financija. Bankarsko iskustvo stjecao je na mjestu člana Uprave Vaba banke Varaždin i direktora Financijskog centra Zagreb.

>>Poduzetnici sve više traže kredite za investicije

>>Mobilno bankarstvo: što banke nude poduzetnicima

Hrvoje Glogolja je u Imex banci zaposlen osam godina. Bio je voditelj Pravnog odjela u Zagrebu i voditelj Funkcije praćenja usklađenosti, a na mjesto člana Uprave došao je u prosincu prošle godine s mjesta direktora Sektora pravnih i općih poslova. Prije dolaska u Imex banku radio je u društvu DIOKI Organska petrokemija, na mjestu specijalista za pravne poslove te voditelja Pravnih poslova. Poslovnu karijeru započeo je kao vježbenik u Odvjetničkom uredu Zvonimira Raića u Zagrebu. Kao član Uprave Glogolja je zadužen za Sektor pravnih i općih poslova te Sektor informatičke tehnologije.