Zlatko Sirovec podnio ostavku na mjesto predsjednika Uprave Tehnike

Zlatko Sirovec podnio je zbog zdravstvenih razloga pisanu ostavku na mjesto predsjednika Uprave Tehnike zaključno s danom 11. travnja 2022. i zatražio je od Nadzornog odbora da ga s tim danom razriješi dužnosti

621
Zlatko Sirovec

Zlatko Sirovec podnio je pisanu ostavku na mjesto predsjednika Uprave Tehnike zaključno s danom 11. travnja 2022. i zatražio je od Nadzornog odbora da ga s tim danom razriješi dužnosti, s obzirom na to da iz zdravstvenih razloga više nije u mogućnosti obavljati dužnost predsjednika Uprave, objavila je zagrebačka građevinska tvrtka putem Zagrebačke burze.

Zlatko Sirovec u Tehnici je 27 godina. Predsjednikom Uprave Tehnike imenovan je 2016. godine, nakon odlaska u mirovinu dugogodišnjeg glavnog direktora Filipa Filipeca. Sirovec je godinu dana ranije izabran za njegova pomoćnika i njegovo imenovanje jamčilo je kontinuitet načina poslovanja koje je utemeljio Filipec. Do imenovanja za pomoćnika glavnog direktora bio je direktor radne jedinice Građenje te direktor Proizvodno-tehničkog sektora.

>> Zlatko Sirovec, Tehnika: Investitori još uvijek diktiraju uvjete