Konzum najavio posebno radno vrijeme za blagdane

Posebno radno vrijeme odnosi i na zaposlenike u Konzumovoj internetskoj prodavaonici. Stoga i online kupcima preporučaju da svoje narudžbe pošalju na vrijeme, pri čemu mogu odabrati način i termin preuzimanja naručene robe koji im najviše odgovara

280
radno vrijeme za blagdane

Vodeći hrvatski trgovački lanac najavio je posebno radno vrijeme svojih trgovina za predstojeće blagdane. Sve Konzumove i Velprove prodavaonice, njih više od 600 smještenih u tristotinjak gradova i naselja diljem Hrvatske, i ove godine bit će zatvorene na Božić, blagdan svetog Stjepana i prvi dan 2021. godine, dok će na Badnjak i Staru godinu raditi skraćeno.

Konzum sve svoje kupce poziva da kupnju obave u danima uoči blagdana, a podsjeća i na to da se posebno radno vrijeme odnosi i na zaposlenike u Konzumovoj internetskoj prodavaonici. Stoga i online kupcima preporučaju da svoje narudžbe pošalju na vrijeme, pri čemu mogu odabrati način preuzimanja naručenih namirnica i drugih proizvoda te dostupan termin koji im najviše odgovara.

Na raspolaganju im je tako Konzumova dostava do vrata, dostava Uberom na odabranu adresu, usluga Pokupi za preuzimanje narudžbe u nekoj od Konzumovih prodavaonica ili preuzimanje u Drive inu na zagrebačkim Vrbanima.