Konzum pokreće natječaj za potpore sportskim aktivnostima djece i mladih

Ukupni fond ovog natječaja iznosi 50.000 eura, a navedeni iznos Konzum je namijenio odabranim projektima kojima se potiče bavljenje sportskim aktivnostima i usvajanje zdravijih životnih navika, poput dugoročnih sportskih programa ili obnove objekata

59
Konzum
[Foto: Točka Na I Media]

Konzum kao dugogodišnji partner hrvatskog sporta pokreće natječaj Najbolje iz Hrvatske, namijenjen svim sportskim klubovima i udrugama na području Hrvatske, čiji su korisnici djeca predškolskog, osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta.

Ukupni fond ovog natječaja iznosi 50.000 eura, a navedeni iznos Konzum je namijenio odabranim projektima kojima se potiče bavljenje sportskim aktivnostima i usvajanje zdravijih životnih navika, bilo kroz organizaciju dugoročnih sportskih programa u kojima mogu sudjelovati djeca i mladi, obnovu sportskih terena, kompleksa ili objekata, ili kroz odlazak na sportsko natjecanje i slično.

Prijave na natječaj od 26.10 do 23.11.

Odabrane projekte Konzum će podržati s do 5.000 eura. Sportski klubovi i udruge mogu se prijaviti od 26. listopada pa sve do 23. studenoga putem online obrasca koji će biti dostupan na internetskoj stranici, prilikom čega će trebati ispuniti određene kriterije i kroz prijavu pokazati vrijednost samog projekta za zajednicu. Njihove inicijative ocjenjivat će povjerenstvo koje čine predstavnici Konzuma te slavni hrvatski vaterpolist Josip Vrlić.

Osim što je član povjerenstva, Josip Vrlić je i ambasador kampanje, zajedno s drugim poznatim sportašima kao što su nogometni reprezentativac Joško Gvardiol te Mirela Kardašević, svjetska rekorderka u ronjenju na dah.