Cushman & Wakefield ulazi na hrvatsko tržište u suradnji s CBS Internationalom

Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku

72
Cushman Wakefield

Cushman & Wakefield, jedna od vodeća svjetskih tvrtki koja klijentima pruža široku paletu savjetodavnih i operativnih usluga u području nekretnina, proširila je svoju ekskluzivnu suradnju s društvom CBS International zbog ulaska na hrvatsko tržište.

Društvo već pokriva regionalna tržišta Srbije, Makedonije i Crne Gore kroz ekskluzivne partnerske odnose, savjetujući vlasnike, investitore te ostale sudionike tržišta o svakom aspektu njihovih strategija u nekretninama.

Lokalno znanje i međunarodno iskustvo

“Hrvatsko tržište nekretnina bilježi značajan investicijski volumen, a rastuća potrošnja, gospodarski rast i razvoj turizma motiviraju međunarodne tvrtke na širenje poslovanja u Hrvatsku. Kombinirajući naše lokalno znanje s međunarodnim iskustvom i stručnom potporom globalnog lidera, zadovoljit ćemo sve potrebe naših klijenata, pomažući im u jačanju poslovnih ciljeva“, izjavio je Predrag Tutić, direktor društva Cushman & Wakefield CBS International za Hrvatsku.

“Godinu dana nakon što smo prvi put ušli u partnerstvo s društvom CBS International, liderom na srpskom tržištu nekretnina, sa zadovoljstvom nastavljamo suradnju i ulazimo na rastuće tržište nekretnina u Hrvatskoj“, dodao je Jonathan Hallett, voditelj za središnju i istočnu Europu u društvu Cushman & Wakefield. “Iako smo u Hrvatskoj aktivni već niz godina, ova nova suradnja na tržištu nas pozicionira na jedinstven način te nam omogućava ostvarivanje vrhunskih rezultata u svim ključnim uslugama i to u skladu s očekivanjima na međunarodnoj razini.”

“Naši snažni i dugotrajni odnosi s podružnicama diljem EMEA regije omogućavaju ulazak na tržišta na kojima Cushman & Wakefield trenutno nema direktnu prisutnost što koristi kako lokalnim tako i globalnim klijentima koji dobivaju pristup našoj globalnoj mreži te lokalnom znanju”, zaključio je Colin Wilson, direktor za EMEA tržište.

Cushman & Wakefield je među vodećim svjetskim tvrtkama za pružanje usluga u području nekretnina s 51.000 zaposlenika koji u više od 70 zemalja vlasnicima i investitorima pomažu optimizirati vrijednosti svojih nekretnina. Cushman & Wakefield među najvećim je tvrtkama specijaliziranim za komercijalne usluge povezane s nekretninama s prihodom od 8,2 milijarde dolara.