Strabag u Donjoj Lomnici otvorio novu poslovno-pogonsku zgradu

U zgradi je pored uredskih prostora za zaposlenike smješten centralni laboratorij za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji te centralna radionica za popravak i održavanje građevinskih strojeva

41
Strabag
Pogon Strabaga u Donjoj Lomnici

Na nešto više od dvije tisuće kvadrata, u sklopu asfaltne baze u Donjoj Lomnici, građevinska tvrtka Strabag, jedna od vodećih u Hrvatskoj, otvorila je novu poslovno–pogonsku zgradu i tako se dodatno pozicionirala u okolici Zagreba i Zagrebačkoj županiji.

Zgrada je izgrađena u neposrednoj blizini asfaltne baze koja je u pogon puštena u svibnju 2020. godine i deveta je baza koju Strabag ima u Hrvatskoj. Investicija je vrijedna gotovo 10 milijuna eura.

U zgradi je pored uredskih prostora za zaposlenike smješten centralni laboratorij za kontrolu kvalitete betona, asfalta i ostalih materijala koji se koriste u gradnji te centralna radionica za popravak i održavanje građevinskih strojeva.

“Otvaranjem nove poslovne zgrade završili smo strateški projekt koji će svakako olakšati i unaprijediti svakodnevno poslovanje kompanije, koja kontinuirano radi na nizu ključnih infrastrukturnih i najzahtjevnijih građevinskih pothvata u Hrvatskoj. Ulaganja poput ovog u asfaltnu bazu, popratne zgrade i pogone te zapošljavanje novih ljudi i širenje proizvodnje, vidimo kao logičan korak rasta i razvoja kompanije”, rekao je povodom otvorenja zgrade u Donjoj Lomnici direktor Strabaga Veljko Nižetić.