U preuređenom zagrebačkom Centru Kaptol otvorene 34 trgovine

U centru su na 14.000 kvadrata prodajne površine trenutno otvorene 34 trgovine poznatih svjetskih brendova, a do kraja godine Centar Kaptol postat će bogatiji za još deset novih brendova

49
Kaptol centar

Nakon nešto više od dvije godine radova na rekonstrukciji i preuređenja u investiciji vrijednoj oko 15 milijuna eura, u četvrtak je predstavljeno novo, osvježeno izdanje zagrebačkog Centra Kaptol – “prvog premium lifestyle i shopping centra u Hrvatskoj”.

Novouređeni kompleks prostire se na 40.000 kvadrata. Centar sada objedinjuje bogatu premium ponudu, s posebnim naglaskom na shopping i lifestyle uz vrhunske restorane, barove modne brendove i parfumerije, kino, fitness centar i druge atraktivne sadržaje.

“Sve je tematski razdijeljeno po etažama te novi Centar Kaptol sada u još opuštenijoj atmosferi odgovara na svakodnevne potrebe Zagrepčana – od uobičajenih zadataka poput nabavke dnevnih namirnica, do druženja, uživanja i izlazaka”, navodi se u priopćenju Supernova Grupe.

“Preuređenjem i modernizacijom centra, kulturalno, društveno i stilski inspirirani bogatom prošlosti Zagreba, htjeli smo stvoriti jedinstveno mjesto koje će posjetiteljima nuditi predah u danu, znajući da opušteno mogu obaviti sve na jednom mjestu. Želja nam je bila odmaknuti se od isključive uloge centra namijenjenog shoppingu te staviti naglasak na lifestyle i gastro segment uz probranu ponudu sadržaja u ugodnom, zelenom ambijentu“, istaknuo je Markus Pinggera, izvršni direktor Supernova Grupe.

Uz prodajnu ponudu, trgovački centar Kaptol dodatno uljepšavaju zelene površine. Multifunkcionalan prostor, koji objedinjuje stambenu zgradu i poslovne prostore, posjetiteljima osigurava i velik garažni prostor. U centru su na 14.000 kvadrata prodajne površine trenutno otvorene 34 trgovine poznatih svjetskih brendova, a do jeseni otvorit će ih se još nekoliko. Do kraja godine Centar Kaptol postat će bogatiji za još deset novih brendova.

Novi koncept Centra Kaptol potpisuju zagrebačke agencije SEÑOR i Brigada koje su inspiraciju za dizajn pronašle u u starom Zagrebu.

Trgovački centar Kaptol u vlasništvu je Supernova grupe koja je u posljednjih pet godina preuzimanjem postojećih i izgradnjom novih shopping centara na području Hrvatske i Slovenije preuzela vodeću poziciju po broju trgovačkih centara. Osim u Hrvatskoj i Sloveniji, kompanija je aktivna na tržištima Austrije, Njemačke, Slovačke i Rumunjske, a trenutni portfelj tvrtke broji 73 nekretnine te bruto vrijednost imovine u iznosu većem od 1,6 milijardi eura.

Supernova Grupa u Hrvatskoj posluje u devet gradova na 15 trenutno aktivnih projekata, a dosad je kroz razne investicijske projekte u Hrvatsku uložila više od 420 milijuna eura. Grupacija u Hrvatskoj upravlja trgovačkim centrima pod brandom Supernova te trgovačkim centrima Cvjetni, Centar Kaptol i Branimir mingle mall.