Telemach Hrvatska najavio je lansiranje svoje nove usluge u jugoistočnoj Europi, EON Video klub na PayTV platformi EON TV, donoseći u Hrvatsku jedinstvenu zabavu na zahtjev, uz moderno i inovativno sučelje s naprednim funkcijama, te poboljšano korisničko iskustvo.

“Cilj nam je obogatiti hrvatske domove vrhunskom zabavom i povezivosti, fokusirajući se na pružanje najboljeg korisničkog iskustva uz najveću vrijednost. Naša strategija u kojoj korisnika stavljamo na prvo mjesto te kontinuirana ulaganja u tehnologiju i sadržaj odražavaju našu usmjerenost ka izvrsnosti i inovativnosti.”, istaknuo je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha.

EON Video klub, koji se, kažu u Telemachu, može pohvaliti najvećom i najsadržajnijom videotekom s više od 25.000 filmova, serija i dokumentaraca, dostupan je korisnicima EON-a, uz mogućnost personaliziranog odabira sadržaja, prijedloga preporuka te kao posebnost koju ističu – preuzimanja sadržaja za gledanje izvan mreže. Cijela usluga je osmišljena kako bi korisnicima omogućila najgledaniji sadržaj prema trendu, žanru i raspoloženju te odgovorila na njihove preferencije.

Inovativno korisničko sučelje

Nova mogućnost preuzimanja sadržaja pretplatnicima omogućava da uživaju u svojim omiljenim emisijama i filmovima i kad nisu na internetu, pružajući vrhunsku zabavu na mobilnim uređajima bilo kada, bilo gdje. Razvijen od strane United Clouda, vrhunskog centra za istraživanje i razvoj United Grupe, EON nastavlja nuditi nagrađivano korisničko sučelje s naprednim funkcijama poput profila za djecu i praćenja sportskih statistika.

“Pokretanje EON Video kluba označava značajnu prekretnicu u kućnoj zabavi, odražavajući našu predanost poboljšanju iskustva gledanja”, kazao je izvršni direktor razvoja proizvoda u Telemachu Damir Vrsajković dodavši da opsežna videoteka sadržaja i inovativne značajke ukazuju na predanost pružanju iznimnih opcija za zabavu. Posebno je istaknuo i mogućnost gledanja sadržaja offline, rekavši da su prvi telekom koji donosi takvu funkcionalnost na hrvatsko tržište. Uz nove kanale koji će postojećim i novim korisnicima biti na raspolaganju, uveden je i podcast katalog u okviru kojeg će korisnici moći pronaći i izabrati zanimljive teme.

Od svog lansiranja, pretplatnička baza EON platforme koja se može koristiti preko bilo koje širokopojasne mreže u Hrvatskoj, kontinuirano raste, što pokazuje predanost kompanije pružanju iznimne TV usluge. Zajedno sa značajnim ulaganjima u optičku mrežu, Telemach osigurava najveću kvalitetu TV i internetske usluge u Hrvatskoj, povezujući najbolju tehnologiju dostupnu danas za neusporedivo iskustvo gledanja.

Foto: Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska,, Matija Mandić, članica Uprave i glavna direktorica za financije, Danijela Bistrički Morović, članica Uprave i glavna direktorica za tehniku, Mislav Galler, član Uprave i glavni komercijalni direktor, te Damir Vrsajković, izvršni direktor Sektora razvoja proizvoda.