Preminuo predsjednik Uprave Vetropack Straže Tihomir Premužak

Neslužbeno se doznaje da je Premužak bio s obitelji na godišnjem odmoru. Otišao je na vožnju biciklom i u jednom trenutku mu je pozlilo

114
Tihomir Premužak
[Izvor: croma.hr]

Za vrijeme godišnjeg odmora na Korčuli iznenada je u 55. godini preminuo predsjednik Uprave Vetropack Straže Tihomir Premužak. Informaciju su portalu Zagorje international potvrdili u samoj tvornici, ali nisu mogli priopćiti detalje.

Neslužbeno se doznaje da je Premužak bio s obitelji na godišnjem odmoru. Otišao je na vožnju biciklom i u jednom trenutku mu je pozlilo.

Tihomir Premužak rođen je 18. listopada 1968. godine u Pregradi. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu te je završio i MBA studij na Bled School of Managementu. Bio je predsjednik Uprave Vetropack Straža d.d., proizvođača staklene ambalaže, i predsjednik HUM-CROMA-e.

Do 1999., kad se zaposlio u Vetropack Straži na mjestu direktora tehnike, radio je kao učitelj tehničkog odgoja u osnovnim školama u Desiniću i Tuhlju, rukovoditelj proizvodnje i tehnolog u firmi Špiljak d.o.o. te u predstavništvu izraelske firme Iscar, vodeće svjetske kompanije alata za strojnu obradu iz tvrdog metala. Kao član kolegija i voditelj brojnih investicija provedenih u Vetropack Straži, Premužak je stekao veliko iskustvo i uvid u procese specifične za staklarsku industriju. Generalnim direktorom i predsjednikom Uprave Vetropack Straže imenovan je s mandatom od 1. siječnja 2012., a na toj poziciji naslijedio je dugogodišnjeg direktora i predsjednika Uprave Dragutina Špiljka, koji je otišao u mirovinu.