Švedska tvrtka za video retargeting otvara ured u Hrvatskoj

Revidy, brzorastuća tvrtka za digitalno oglašavanje, usredotočuje se na dinamičko retargetiranje videozapisa, tehnologiju sličnu klasičnom retargetingu, ali s automatskim videom proizvoda umjesto bannera

97
Revidy
Anders Willstedt, CEO Revidy

Revidy, švedska tvrtka za online marketing, otvara na ljeto novi proizvodni ured u Zagrebu, objavili su iz kompanije.

Revidy je razvio vlastitu tehnologiju video produkcije koja je povezana s Google DV360 za distribuciju oglasa, a tim za razvoj softvera je distribuiran u nekoliko europskih zemalja.  Usredotočuju se na dinamičko retargetiranje videozapisa, tehnologiju sličnu klasičnom retargetingu, ali s automatskim videom proizvoda umjesto bannera.

Do sada je tvtka bila fokusirana na švedsko i norveško tržište, ali zahvaljujući nedavnoj investiciji sada se priprema za ulazak u više zemalja.

Anders Willstedt, glavni izvršni direktor tvrtke, koji se nalazi u norveškom uredu, pojasnio je ulaganje u Hrvatsku: “Kako se Revidy ubrzano širi, postoji potreba za brzim rastom s kvalificiranom kompetencijom. Hrvatska je poznata po svom naprednom razmišljanju u marketinškoj industriji, a Revidy je već osnovan u Zagrebu. Stoga je prirodno da nastavljamo našu ekspanziju u hrvatskoj prijestolnici.”

“Trenutno tražimo DV360 profesionalca i ovisno o potrebama tvrtke bit će zaposleno više osoba u uredu”, dodao je Willstedt.

U Zagrebu će ured biti otvoren na ljeto i imat će After Effects video produkciju i isporuku DV360 kampanje. Kako tvrtka bude rasla, biti će dodano više funkcija.