RWE preuzeo HT-ov segment poslovanja električnom energijom

RWE sada u svom portfelju ima više od 190 tisuća kupaca električne energije i plina, što ga čini drugim najvećim opskrbljivačem električnom energijom i trećim najvećim opskrbljivačem plinom u Hrvatskoj

u 15:56 Zadnja izmjena: 13.09.2018 u 17:30
100
RWE
Karl Kraus, predsjednik Uprave RWE Hrvatska

RWE, drugi najveći opskrbljivač električnom energijom u Hrvatskoj, s današnjim danom preuzima HT-ov segment poslovanja električnom energijom. Hrvatski Telekom je proljetos pokrenuo proces prodaje segmenta poslovanja električnom energijom, a transakcija je završena nakon ishođenja svih potrebnih regulatornih odobrenja i isplate kupoprodajne cijene.

“Iznimno nas veseli što novom akvizicijom nastavljamo kontinuirani rast i dodatno učvršćujemo našu poziciju na tržištu. Vjerujem da će naši novi kupci električne energije prepoznati prednosti naše opskrbe te brojnih dodatnih usluga i proizvoda kojima njihovim kućanstvima, obrtima i tvrtkama omogućavamo niz pogodnosti i ušteda”, rekao je tom prilikom Karl Kraus, predsjednik Uprave tvrtke RWE Hrvatska.

RWE sada u svom portfelju ima više od 190 tisuća kupaca električne energije i plina, što ga čini drugim najvećim opskrbljivačem električnom energijom i trećim najvećim opskrbljivačem plinom u Hrvatskoj.

Važno je naglasiti da prijenos na drugog opskrbljivača električnom energijom neće imati utjecaja na način i cijenu pružanja usluge električne energije za navedeni portfelj kupaca.