Spojili se Sense Consulting i Razbor

Udruživanjem dviju tvrtki nastala je najveća izvorna hrvatska konzultantska tvrtka s više od 50 stalno zaposlenih savjetnika i eko-sustavom s više od sto vrhunskih stručnjaka i partnerskih organizacija, objavljeno je iz Sense Consultinga

545
Sense Consulting Razbor

Spajanjem tvrtke za savjetovanje o razvoju u javnom sektoru – Razbor i konzultantske tvrtke za menadžment konzalting, inovacije i regulatorne reforme – Sense savjetovanje d.o.o. (Sense Consulting), stvoren takozvani one-stop-shop za pametan rast kompanija, javne uprave i organizacija civilnog društva.

Kako je objavljeno, Sense Consulting već deset godina uspješno raste osiguravajući rast svojim klijentima, uspješnim malim i srednjim tvrtkama, organizacijama i državama. Stručnjakinje i stručnjaci Sense Consultinga dosad su izravno doprinijeli otvaranju 800 novih radnih mjesta u Hrvatskoj te bili podrška u domaćim i stranim investicijama vrijednim 11 milijardi kuna.

Razbor d.o.o. najiskusnija je specijalizirana hrvatska tvrtka koja od 2005. priprema i provodi programe i projekte u području regionalnog i lokalnog razvoja te pomaže javnom sektoru u pripremi i realizaciji razvojnih strategija, kao i boljem korištenju i upravljanju fondovima EU.

Udruživanjem dviju tvrtki nastala je najveća izvorna hrvatska konzultantska tvrtka s više od 50 stalno zaposlenih savjetnika i eko-sustavom s više od sto vrhunskih stručnjaka i partnerskih organizacija te s iznimnim stručnim kapacitetima za pripremu i provedbu pametnih rješenja za razvoj poslovanja privatnog i javnog sektora.

Relevantno iskustvo

Zahvaljujući spajanju, na hrvatskom će tržištu biti prisutan domaći konzultant koji ima znanja, iskustva i kapacitete na višoj razini od većine ovdje prisutnih međunarodnih konzultantskih kuća, kažu u novonastaloj tvrtki.

Sada javna uprava, tvrtke i organizacije imaju priliku izabrati tvrtku s relevantnim lokalnim iskustvom i referencama kao prvi izbor za velike projekte državnih institucija, javne i privatne investicije te podršku za pametniji rast poslovanja.

“Naš strateški cilj je postati vodeća savjetnička tvrtka u jugoistočnoj Europi, a ovo udruživanje nas znatno približava tom cilju”, kazao je Vedran Antoljak, glavni partner Sense Consultinga

“Reference i kompetencije, posebice one vezane uz upravljanje programima i projektima EU, ćemo iskoristiti za jačanje pozicije u Srbiji, Bosni i Hercegovini te Crnoj Gori. Činjenica da su i Sense i Razbor prisutni i uspješni već dugi niz godina, garancija je za uspjeh naše zajedničke priče”, dodala je Mirjana Samardžić Novoselec, direktorica Razbora.