Studenac postao vodeći maloprodajni lanac na obali i otocima

Uz otvaranje nove trgovine u Zadru, Studenac je dovršio preuzimanja Istarskih supermarketa, tako da prodajna mreža ovog trgovačkg lanca sada obuhvaća više od 500 trgovina duž obale i na otocima

224
Studenac

Maloprodajni trgovački lanac Studenac u ponedjeljak je u Zadru otvorio svoju 400. prodavaonicu. S obzirom na to da je Studenac ovih dana dovršio i proces preuzimanja Istarskih supermarketa, prodajna mreža ovog trgovačkg lanca sada obuhvaća više od 500 prodajnih mjesta duž obale i na otocima, priopćili su iz Studenca.

“Ponosni smo na našu ubrzanu ekspanziju, a otvorenje 400. prodavaonice važan je korak u tom procesu”, istaknuo je član Uprave Studenca Filip Bilanović.

“Do kraja godine planiramo otvoriti još trideset prodajnih mjesta. Završetkom procesa preuzimanja Istarskih supermarketa postajemo najvećim maloprodajnim lancem na Jadranskoj obali, a naši formati na lokacijama u neposrednoj blizini naših kupaca i dalje ostaju primjereni njihovim potrebama”, rekao je Bilanović.

>>Poljski fond preuzeo maloprodajni lanac Studenac

Nova trgovina Studenca u Zadru, površine 116 četvornih metara, slijedi nove organizacijske standarde, po kojima je do sada preuređeno šezdeset prodajnih mjesta, a do kraja godine u planu je preuređenje njih stotinu, navodi se u priopćenju.

Studenac je ove godine u razvoj prodajne mreže uložio 240 milijuna kuna, dok do kraja godine planiraju ukupno ulaganje od 300 milijuna kuna.