ADAC uvrstio tri Aminess kampa među 5 najboljih hrvatskih kampova

Među pet najboljih kampova u Hrvatskoj po izboru ADAC-ova portala našli su se novigradski Aminess Maravea Camping Resort, kamp Aminess Sirena i Aminess Atea Camping Resort s Krka

97
Aminess
Aminess Sirena

PiNCAMP, portal za kampiranje njemačkog ADAC vodiča, ove je godine pripremio listu od 50 najpoželjnijih kampova u Hrvatskoj. Među pet najboljih kampova u Hrvatskoj po izboru portala našla su se čak tri kampa turističke kompanije Aminess. Pri izboru najboljih PiNCAMP je analizirao mišljenja i izbor njemačkih kampista pa je tako novigradski Aminess Maravea Camping Resort zauzeo drugo mjesto, kamp Aminess Sirena četvrto, a Aminess Atea Camping Resort s Krka peto mjesto.

“Ovi su zavidni rezultati dokaz kontinuiranog ulaganja kompanije Aminess u poboljšanje svih usluga za kampiste te brige o sigurnosti gostiju, posebice u posljednjoj izazovnoj godini kada su gosti, uz sve prirodne pogodnosti i dodatne aktivnosti, tražili i siguran smještaj”, navodi se u priopćenju novigradskog društva.

Aminess Maravea Camping Resort i kamp Aminess Sirena već su nositelji su prestižne ADAC Superplatz nagrade, najviše nagrade za kvalitetu koju ADAC tradicionalno jednom godišnje dodjeljuje najboljim europskim kampovima. To pokazuje da su Aminess kampovi redovno prisutni na listi najboljih europskih kampova.

ADAC je najveći njemački i europski automobilski klub koji u svojoj bazi broji više od 18 milijuna članova.