Crikvenički Jadran nakon kavana i barova otvara kampove i hotele

U svibnju se otvaraju kampiralište Kačjak u Dramlju, kampovi u Selcu i Baškom Pollju te Hotel Esplanade u Crikvenici. U lipnju prve goste dočekuju Garden Palace Resort u Umagu te hoteli Slaven u Selcu i LIšanj u Novom Vinodolskom

518
Hotel Lišanj u Novom Vinodolskom gostima otvara vrata 19. lipnja

Crikvenička turističko-ugostiteljska tvrtka Jadran otvorila je dio svojih objekata gostima poslije višemjesečne restrikcije uzrokovane epidemijom korona virusa. Prva je posjetitelje ugostila Kavana Inter u centru Crikvenice pružajući gostima mogućnost uživanja na prostranoj terasi uz poštivanje preporučene fizičke udaljenosti između stolova i gostiju.

Prošlog tjedna otvoren je i bar Kačjak u Dramlju, na jednoj od najljepših plaža na ovom dijelu jadranske obale, koji će tijekom svibnja i lipnja raditi svakog vikenda, a od početka srpnja svakodnevno, jer u Jadranu s optimizmom očekuju dolazak gostiju u špici ljetne sezone.

Ukidanje ograničenja u kretanju građana te otvaranje granica sa Slovenijom i Austrijom, potaknulo je i početak rada kampova. Kamp u Selcu dočekuje prve goste već ovoga vikenda s novim mobilnim kućicama, uređenim sanitarnim čvorovima i parcelama, a do kraja lipnja bit će završen i biodizajn bazen na dvije kaskade.

“Do kraja svibnja otvorit ćemo i Kampiralište Kačjak, a prve goste očekujemo i u Kampu Baško Polje, nedaleko izlaza iz tunela Sveti Ilija. U ovom kampu bungalovi i mobilne kućice opremljene su vlastitim kuhinjama što gostima omogućuje potpuni užitak, ali i sigurnost boravka u uvjetima opreza i čuvanja odstojanja s drugim gostima“, ističu u Jadranu.

Hotel Esplanade u centru Crikvenice prve goste očekuje zadnjeg vikenda u svibnju. Ovaj boutique hotel ima svega 27 soba i 11 apartmana. Velika terasa pruža mogućnost distanciranog i sigurnog boravka za objedom, a onima koji žele potpunu sigurnost i privatnost hotel inudi besplatno posluživanje doručka i večere i sobama, navodi se u priopćenju crikveničke hotelske tvrtke.

Garden Palace Resort u Umagu, smješten u središtu grada na glavnoj gradskoj šetnici najavljuje otvorenje 10. lipnja, a 19. lipnja prve goste dočekuju hotel Slaven u Selcu i hotel Lišanj u Novom Vinodolskom.