Crikvenički Jadran uzeo u zakup heritage hotel Stypia

Hotel Stypia ima 33 smještajne jedinice, restoran i multifunkcionalnu konferencijsku dvoranu. Spomenik je zaštićene baštine te je u cijelosti obnovljen prošle godine

272
Heritage Hotel Stypia Crikvenica
Heritage Hotel Stypia u Crikvenici spomenik je zaštićene baštine te je u cijelosti obnovljen prošle godine

Crikvenički Jadran uzeo je u desetogodišnji zakup heritage hotel Stypia u središtu Crikvenice, koji je potpuno obnovljen prošle godine.

Hotel Stypia ima 33 smještajne jedinice, restoran i multifunkcionalnu konferencijsku dvoranu. Spomenik je zaštićene baštine te je u cijelosti obnovljen prošle godine. Smješten je na glavnoj gradskoj šetnici, svega nekoliko koraka od mora, i upotpunjuje ponudu Jadrana na crikveničkoj rivijeri, navodi se u priopćenju crikveničke hotelijerske kompanije.

“Zakupom i preuzimanjem upravljanja ovim obnovljenim gradskim hotelom povećavamo našu turističku ponudu. Uz nastavak ulaganja u obnovu smještajnih kapaciteta u našem vlasništvu, povećanjem kategorizacije objekata i kvalitetom usluga, posebno ovogodišnjom kupovinom Grand hotela View na Braču, osnažujemo naš položaj na sve zahtjevnijem hrvatskom turističkom tržištu. Tako stvaramo uvjete za povećanje ne samo ukupnih prihoda kompanije, već i poslovne učinkovitosti i profitabilnosti”, poručio je u priopćenju član Uprave Jadrana Ivan Safundžić.