Jadran iz Crikvenice traži pripravnike za rad u hotelima

Natječaj je otvoren do 5. ožujka, a odnosi se na osobe koje bi stekle prvo radno iskustvo. Traži se više pripravnika, u hotelskom području poslovanja, te jedan pripravnik ili pripravnica u službi pravnih poslova, na razdoblje od jedne godine

80
Jadran d.d. Omorika
Jadran d.d. - Hotel Omorika

Hotelijerska tvrtka Jadran iz Crikvenice raspisala je natječaj kojim traži ambiciozne i komunikativne mlade osobe željne da upoznaju sve segmente hotelskog poslovanja te spremne da se osposobe za upravljanje u hotelskom poslovanju.

Natječaj je otvoren do 5. ožujka, a odnosi se na osobe koje bi stekle prvo radno iskustvo. Traži se više pripravnika, u hotelskom području poslovanja, te jedan pripravnik ili pripravnica u službi pravnih poslova, na razdoblje od jedne godine.

Uvjeti su VŠS ili VSS sprema hotelijerskog, ugostiteljskog, ekonomskog ili pravnog smjera,  poznavanje najmanje jednog svjetskog jezika. Prilikom zapošljavanja pripravnika u hotelskom segmentu prednost će imati kandidati koji znaju više stranih jezika.

Prednost će imati nezaposlene osobe ili oni kandidati koji nisu bili zaposleni s redovnom plaćom u prethodnih šest mjeseci, kao i osobe u dobi od 15 do 24 godine sa stažom osiguranja, ali bez staža osiguranja u zvanju u svojoj obrazovnoj razini.