Jadran iz Crikvenice u srpnju osvario 78 posto lanjskog prometa

Uz hotele i kampove u svojem vlasništvu, Jadran d.d. uzeo je na upravljanje i tri nova hotela - Lišanj i Noemia u Baškoj Vodi te Garden Palace Resort u Umagu. Svi ti objekti, u lipnju i srpnju otvorili su svoja vrata gostima

71
Jadfran iz Crikvenice
Hotel Katarina

Turističko-ugostiteljsko poduzeće Jadran d.d. iz Crikvenice ostvarilo je u srpnju 78 posto prihoda u odnosu na isti lanjski mjesec. U prvih sedam ovogodišnjih mjeseci ukupni operativni prihodi dosegnuli su 53 posto lanjskog prometa u tom razdoblju. Ovaj rezultat utoliko je vrjedniji kad se ima u vidu činjenica da je hotel Esplanade bio prvi otvoreni objekt u Crikvenici tek od 29. svibnja, kada je epidemiološka situacija u Hrvatskoj omogućila nastavak djelatnosti turističko-ugostiteljskim objektima. Svi smještajni kapaciteti kojima upravlja Jadran d.d. su u punoj funkciji osim tri manja objekta, hotela Zagreb, International i Delfin s ukupno 141 sobom.

>>Crikvenički Jadran nakon kavana i barova otvara kampove i hotele

Uz hotele i kampove u svojem vlasništvu, Jadran d.d. iz Crikvenice uzeo je na upravljanje i tri nova hotela – Lišanj i Noemia u Baškoj Vodi te Garden Palace Resort u Umagu. Svi ti objekti, s ukupno 343 sobe i apartmana visoke kategorije s četiri zvjezdice, u lipnju i srpnju otvorili su svoja vrata gostima.

“Unatoč epidemiji korona virusa i svim restriktivnim mjerama, mi smo se u Jadranu intenzivno pripremali za ovogodišnju turističku sezonu vjerujući da ćemo barem u srpnju, kolovozu i rujnu zabilježiti dobu posjetu i financijske rezultate. U nastalim okolnostima završavali smo investicije i radove na podizanju razine kategorije smještaja i pratećih djelatnosti što nam je omogućilo da u srpnju premašimo tri četvrtine lanjskog rezultata u tom razdoblju. I dalje imamo dobru popunjenost i vjerujem da će ovogodišnja sezona biti puno bolja od prognoza iz vremena najžešće korona krize”, rekao je predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris.

U svim Jadranovim objektima zaštita zdravlja gostiju i osoblja na najvišoj je razini, u skladu s preporukama epidemiološke struke, što uz ulaganja u kvalitetu smještaja i drugih popratnih sadržaja gostima pruža dodatni osjećaj ugode i sigurnosti, navodi se u priopćrnju crikveničke kompanije.