Rijeka dobiva ibis Styles hotel vrijedan 18,5 milijuna eura

Investitor je tvrtka Rijeka Property koja je potpisala dvadesetogodišnji sporazum o suradnji s Orbis Grupom, strateškim partnerom Accora za srednjoistočnu Europu

92
ibis Styles

Krajem ove godine u Rijeci će početi gradnja hotela ibis Styles, najavila je u priopćenju hotelijerska tvrtke Accor. Investicija je vrijedna 18,5 milijuna eura, a investitor je tvrtka Rijeka Property koja je potpisala dvadesetogodišnji sporazum o suradnji s Orbis Grupom, strateškim partnerom Accora za srednjoistočnu Europu.

Hotel će imati površinu od gotovo 15 tisuća četvornih metara, 150 soba, od čega 18 obiteljskih, bar, restoran, četiri konferencijske dvorane i sobe za sastanke, wellness prostor te parkirna mjesta za goste hotela i građane.

Hotel bi trebao biti otvoren u drugoj polovici 2021. godine. Planirano je da u njemu bude zaposleno oko 45 ljudi.

“ibis Styles je vodeći svjetski hotelski lanac, poznat po svojim pristupačnim cijenama, koji savršeno spaja udobnost i prepoznatljiv dizajn. Ovaj dobro poznati brend omogućuje nam veliku fleksibilnost u izgradnji osobnosti našeg hotela, bilo da se radilo o jastuku, kupaonici, baru ili sveukupnom unutarnjem dizajnu. Imamo prostora za ispričati priču o Rijeci kroz svaki detalj. Ovakvog proizvoda još nema u Hrvatskoj i sigurni smo da ibis Styles donosi novu razinu kvalitete, energije i gostoljubivosti na tržište Rijeke i Hrvatske. To je naša ambicija’, priopćili su iz tvrtke Rijeka Property.
Ibis je brand s punom uslugom dok Ibis Budget nudi manje sadržaja. Na primjer, nema restorana. Ibis Styles je pak nestandardizirani proizvod koji može nuditi različite pakete usluga. Ibis Styles također nudi jedinstvenu cijenu za sve usluge, uključujući doručak i WiFi.

Prema podacima iz Sudskog registra tvrtka Rijeka Property u vlasništvu Odvjetničkog društva Cvitković & Devidé iz Zagreba.

Accor je multinacionalna hotelijerska kompanija sa sjedištem Parizu. U portfelju ima 26 brendova koji pokrivaju različite segmente hotelskog smještaja.