Vivre investirao 500.000 eura u novi logističko-distribucijski centar

Cemtar površine 6.500 kvadratnih metara i s kapacitetom od oko 9.000 velikih komada namještaja,, osigurati će adekvatnu infrastrukturnu podršku za potrebe skladištenja i distribucije proizvoda.

128
Vivre

Rumunjska tvrtka Vivre, najveći online trgovac namještajem, dekoracijama i predmetima za uređenje doma za središnju i istočnu Europu, investirao je 50.000 euranovi logističko-distribucijski centar.  Ova investicija uključuje tehničku i logističku opremu, a predstavlja odgovor na stalan rast i razvoj kompanije te će osigurati adekvatnu infrastrukturnu podršku za potrebe skladištenja i distribucije proizvoda. Centar se prostire na 6.500 kvadratnih metara, a kapacitet mu je oko 9000 velikih komada namještaja.

“Kako ove godine očekujemo povećanje prihoda tijekom kampanja Crna rasprodaja i Crni petak u odnosu na 2018. godinu, bili smo svjesni da će skladištenje biti pravi izazov. Zato smo se fokusirali na optimizaciju naših postojećih skladišnih prostora i poboljšanje učinkovitosti operativnih procesa, a kao i ranijih godina, privremeno smo u najam uzeli određene distribucijske centre”, rekao je Ciprian Sirbu direktor logistike Vivrea.

Sirbu je dodao kako je otvaranjem novog logističko-distribucijskog centra napravljen značajan iskorak, koji će, uz pomoć 14 kompanija za dostavu s kojima trenutno tvrtka surađuje, omogućiti još kvalitetnije usluge za oko  500.000 kupaca.

Tijekom sedam godina poslovanja Vivre je dostavio kupcima više od tri milijuna narudžbi. Kapaciteti obrade proizvoda eksponencijalno su rasli tijekom godina pa tako Vivre danas na dnevnoj bazi pohrani oko 25.000 proizvoda i dostavi oko 4000 paketa.