Budite Nevjerojatni – prijavite se za novi program podrške mladim poduzetnicima

Program Nevjerojatni koji su pokrenuli ACT Grupe i Raiffeisenbank Hrvatska, podržat će 10 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti kroz mentorstva za razvoj poduzeća te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5000 eura

437
Nevjerojatni

ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska udružili su snage kako bi podržali mlade, “‘nevjerojatne” poduzetnike i dali im podršku u razvoju poduzeća i nastupu na tržištu. Nevjerojatni, novi program podrške poduzetnicima, otvorio je prijave za sudjelovanje.

Program Nevjerojatni podržati će 10 mladih poduzetnika i poduzetnica do 35 godina starosti. Podrška se sastoji od mentorstva za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska te potpore u obliku usluga u vrijednosti 5000 eura.

Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i operacijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa te osigurana promocija uključenih poduzetnika.

Požurite – prijave su otvorene do 31. svibnja!

Prijave za prvu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica koji su već pokazali da žele i mogu, a svoje poslovanje žele podići na višu razinu, otvorene su do 31. svibnja 2021. na stranici nevjerojatni.hr.

Namjera ACT Grupe je pružiti dugoročnu podršku uključenim poduzetnicima, a u suradnji s Raiffeisenbankom Hrvatska svake godine otvarati ovaj program i primati nove korisnike.

“Mladi su ranjiva skupina koja sad ulazi u drugu veliku ekonomsku krizu tijekom svog životnog vijeka. Mladi poduzetnici iskazuju da im je potrebna podrška, da im nedostaje vidljivosti, da im nedostaje radnog iskustva. Govore o tome kako teško sklapaju poslove jer su od klijenata i poslovnih partnera često marginalizirani i smatrani neiskusnima i nedovoljno dobrima. Važno im je dati podršku”, ističe Ana Brigović iz ACT Grupe.

Tehnička i mentorska podrška

“Upravo to ćemo pokušati kroz ovaj program. Uz tehničku i mentorsku podršku koju ćemo im pružiti, na platformi Nevjerojatni dijelit ćemo inspirativne poduzetničke priče, pa ovim putem pozivamo poduzetnike da ispričamo i njihove. Sretni smo što je RBA prepoznao inicijativu i istu odlučio financijski podržati. Time su omogućili da poduzetnicima uz vidljivost i podršku omogućimo i sredstva potrebna za jačanje poslovanja”, dodala je Brigović.

ACT Grupa je potporna organizacija čiji su programi podrške već duži niz godina usmjereni prema poduzetnicima koji uz financijski ostvaruju i pozitivni povrat za društvo i zajednicu (tzv. impact poduzetnici). Razumijevanje i podršku za svoj rad dobila je i u novom strateškom partneru, Raiffeisenbank Hrvatska.

Naime, RBA smatra kako je dužnost kompanije koristiti svoje ljudske i materijalne resurse i za društvenu dobrobit, napredak i poboljšanje kvalitete života u lokalnoj zajednici. Investicija u program podrške za mlade poduzetnike, skupinu poduzetnika koja ima specifične probleme i prema kojoj često vlada nerazumijevanje, svakako će pridonijeti društvenoj dobrobiti.

Poduzetnici su motor razvoja

“Friedrich Wilhelm Raiffeisen je prije više od 150 godina osnovao zadrugu s uvjerenjem da pomažući drugima pomažeš sebi. Nitko još ne može znati koliko će program Nevjerojatni ojačati neku novu poduzetničku priču, ali mi već sada jako vjerujemo u ovaj program. ACT Grupa poznaje poduzetnike u dušu, a mi znamo da su poduzetnici srce ekonomije i motor razvoja.

Zato im želimo biti potpora u punom smislu te riječi – od savjeta, umrežavanja, edukacija do brušenja poduzetničkih vještina. Sretni smo što možemo podržati ovakve inicijative koje pozitivno utječu na razvoj društva i ekonomije. Svatko tko se odluči biti poduzetnik je za nas nevjerojatan” rekao je na predstavljanju programa Ivan Tolić, voditelj Komunikacija i održivosti iz RBA.


Program „Nevjerojatni“ se provodi kako bi se mladim poduzetnicima osigurali potrebni resursi i mentorstvo za jačanje poslovanja i razvijanje biznisa. Prijave za prvu generaciju nevjerojatnih mladih poduzetnika i poduzetnica otvorene su do 31.5.2021.

Za prijavu na program ispričaj svoju priču!

“Snimi video u trajanju do 3 minute, bilo kako i bilo čime, kvaliteta snimke nije bitna. Bitno je da se ti obratiš, ne netko drugi umjesto tebe. Video možeš objaviti ili uploadati gdje god želiš, a u prijavnici pošalji link na njega (obavezno nam odobri pristup).”