Humanitarna akcija - Bajke u digitalnom svijeut
Nova slikovnica u zbirci Bajke u digitalnom svijetu je popularna Crvenkapica.

Kompanija Combis organizira humanitarnu akciju prodaje slikovnica iz zbirke Bajke u digitalnom svijetu na blagdan Svetog Nikole, u srijedu 6. prosinca 2023. u Hilton Garden Inn hotelu u Zagrebu, od 14 do 19 sati.

Zaposlenici Combisa prodavat će slikovnice koje su nastale u suradnji Combisa i Centra za nestalu i zlostavljanu djecu u cilju edukacije djece o sigurnosti na internetu. Slikovnice su obogaćene vježbenicom kroz koju se otvaraju teme online izazova i opasnosti, a rješavaju ih djeca i roditelji i tako zajedno putuju prema znanju u digitalnom svijetu.

Nova slikovnica Crvenkapica

Povod, sada već trećem, blagdanskom okupljanju Combisovi humanitarci je nova slikovnica u zbirci Bajke u digitalnom svijetu – nakon bajki Tri praščića, Ružni pačić i Pinokio, svjetlo dana ugledat će i popularna slikovnica Crvenkapica.

“Predblagdansko vrijeme je idealno za darivanje najmlađih tradicionalnom slikovnicom u kojoj je priča s važnim porukama. Pozivam sve koji su na blagdan zaštitnika djece u blizini hotela Hilton u Zagrebu da nam se pridruže u našoj #GetInvolved inicijativi za educiranje javnosti o online opasnostima i tako daju doprinos u oblikovanju sigurnije budućnosti za našu djecu”, rekla je Maja Markulin Klarić, direktorica Odjela digitalnih inovacija u Combisu.

Cijena svake slikovnice je 6,62 eura, a sav prihod od prodanih slikovnica namijenjen je Centru za nestalu i zlostavljanu djecu. Neke od slikovnica dostupne su u webshopu Centra.

Dio humanitarne akcije je i edukativna dječja predstava, a u pripremi je i mnogo popratne zabave za mališane od 16 do 19 sati.