Kako efikasno komuniciraju čelnici Europskoga parlamenta

Interaktivnom razgovoru, koji će se održati 25. studenoga s početkom u 16 sati, svi zainteresirani moći će se priključiti uživo na Facebooku Dana komunikacija te Europskoga parlamenta. 

19
Communicating Europe 2021
online formatu Dana komunikacija

Communicating Europe 2021 tema je novoga online razgovora Dana komunikacija s generalnim direktorom komunikacija Europskog parlamenta Jaumeom Duchom Guillotom i članicom Uprave HURA-e Kristinom Laco, iz kojeg će gledatelji u samo trideset minuta imati priliku saznati sve o komunikacijskim strategijama Europskog parlamenta!

Interaktivnom razgovoru koji će se održati 25. studenoga s početkom u 16 sati svi zainteresirani moći će se priključiti uživo na Facebook stranici Dana komunikacija te Europskoga parlamenta.

Uz osvrt na rezultate i iskustva ove nepredvidive i komunikacijski izazovne 2020. godine, gledatelji će moći saznati kako je Europski parlament (krizno) komunicirao tijekom početaka pandemije te koji su zaključci proizašli iz prilagođavanja komunikacijskih strategija u uredima diljem Europe.

Govorit će se o vrijednosti društvenih mreža u prenošenju važnih poruka, o brzoj i efikasnoj prilagodbi nepredviđenim situacijama, ali i o ciljevima projekata koji podržavaju tržište kao što su #StrongerTogetherEU te platforma Zajednoza.eu. Moći će se postaviti i pitanja, a na ona najzanimljivija će se odmah i odgovoriti.

Za sudjelovanje nisu potrebne prijave – dovoljan je samo jedan klik na Facebook stranicu Dana komunikacija 25. studenoga u točno 16 sati.