Prijavite se na Moj Zaba Start, prva nagrada 120.000 kuna

Na natječaj se mogu prijaviti svi koji imaju inovativne i društveno korisne projekte iz  poduzetništva, Kulture i znanosti, društva. Prijave traju do 31. srpnja

u 16:30 Zadnja izmjena: 18.07.2017 u 10:03
71
Moj Zaba Start 2017

I ove godine Zagrebačka banka raspisala je Moj Zaba Start, natječaj za dodjelu financijskih potpora najboljim poduzetničkim i društveno korisnim idejama i projektima.

Ove godine na natječaj se mogu prijaviti svi koji imaju inovativne i društveno korisne projekte iz  poduzetništva, Kulture i znanosti, društva. Prijave traju do 31. srpnja.

Na natječaj se mogu prijaviti fizičke osobe, poduzetnici, profitne i neprofitne organizacije.

U svakom od triju područja ukupni fond potpora iznosi 330 tisuća kuna.  Dodjeljuju se po četiri nagrade: o prve tri odlučuje Komisija, a četvrti dobitnik bira se javnim glasanjem na stranici MojZabaStart.

Prva nagrada u svakoj kategoriji iznosi 120 tisuća kuna, druga nagrada 100 tisuća, a treća 80 tisuća kuna. Pobjednik javnog glasanja bit će nagrađen s 30 tisuća kuna.

Objava finalista natječaja Moj Zaba Start 2017. – 25. rujna

Finalisti natječaja bit će objavljeni 25. rujna, a  dobitnici će biti objavljeni na svečanoj dodjeli nagrada krajem listopada.

Od 2013. godine natječaj Moj Zaba Start povezuje inovativne poduzetnike i bankarski sektor, a u  sklopu natječaja Banka s partnerima natječaja pruža stručnu, konzultativnu i financijsku potporu realizaciji najboljih projekata s ciljem poticanja pozitivnih trendova i ostvarivanja pozitivnog utjecaja na naše gospodarstvo i razvoj zajednice u kojoj živimo.

U okviru triju dosadašnjih izdanja natječaja Moj Zaba Start Zagrebačka banka je pružila priliku za rast i razvoj čak 29 projekata iz područja tehnoloških inovacija, weba i aplikacija, obrtništva, dizajna, umjetnosti, razvoja djece i mladih te zelenog i društvenog poduzetništva.

Prijava za natječaj Moj Zaba Start 2017

U prijavi za natječaj uz podatke o nositelju prijave treba ukratko objasniti ideju i cilj projekta, iznijeti koncepciju projekta (zašto je bolji od postojećih na tržištu, zašto je projekt inovativan i kreativan..), poslovni model (izvori financiranja, očekivani prihodi i troškovi, kako ostvariti održivost/dobit, koliko ljudi se namjerava zaposliti, koji su pozitivni učinci na okolinu odnosno zajednicu..), objasniti tržišnu ili društvenu opravdanost projekta, navesti potencijalne kupce i konkurenciju  te rizike.

Prijavnica i uvjeti natječaja dostupni su na mojzabastart.hr.