Pet mladih poduzetnika dobit će potpore kroz program Nevjerojatni

Enchant2, Hangover Happenings, Opet Njih 2, Proditus i Terrible Creations pet je tvrtki koje će dobiti mentorsku i financijsku podršku kroz program "Nevjerojatni"

118
Terrible Creations
Foto Terrible Creations / Matija Mihoković

Enchant2, Hangover Happenings, Opet Njih 2, Proditus i Terrible Creations pet je tvrtki koje će dobiti mentorsku i financijsku podršku kroz program “Nevjerojatni” koji su pokrenuli ACT Grupa i Raiffeisenbank Hrvatska.

Poziv za prvu generaciju poduzetnika koji će biti podržani kroz program bio je otvoren tijekom svibnja, a na njega se prijavio 81 poduzetnik i poduzetnica starosti do 35 godina iz 38 gradova i mjesta širom Hrvatske.

Kroz razgovore s 23 finalista odabrano je pet timova, a biralo se po kriterijima mindseta – zrelost, potencijal za rast, strast i ostali magični sastojci koji čine poduzetnika, navodi se u priopćenju.

Program traje do kraja godine i tijekom tog razdoblja pet timova dobit će mentorsku podršku te vaučer u vrijednosti 5000 eura. Timovi će s mentorima proći evaluaciju i identifikaciju potreba u svrhu razvoja i rasta njihovog poslovanja, a sredstva vaučera biti će potrošena namjenski upravo prema identificiranim potrebama.

U nastavku ukratko predstavljamo odabrana poduzeća.

Enchant2 j.d.o.o., Zagreb

Bio Otisak je brand ekoloških proizvoda za vrt koji obuhvaća širok spektar hranjiva i biostimulansa za biljke. Zahvaljujući inovativnim formulacijama primjenom Bio Otisak proizvoda povećava se produktivnost i potiče rast biljaka.

Hangover Happenings d.o.o., Zagreb

Muzej Mamurluka na zabavan i interaktivan način vodi posjetitelje kroz ludi provod, ali i osvještava o posljedicama istog, odnosno o štetnom utjecaju alkohola na osobu i društvo. Ovo mjesto obogaćuje turističku i kulturnu ponudu grada, a u skoroj budućnosti trebao bi se nalaziti i u drugim gradovima osim u Zagrebu.

Opet Njih 2 d.o.o., Zagreb

Proizvodnja i prodaja jako simpatičnih poklona, za vas, vaše bližnje ili pak vaše poslovne partnere, dolazi pod brandom Biljkoborci. Biljke u čašici su i edukativne o bilju, postoje opcije jestivog ili ukrasnog bilja, te također nude uslugu personalizacije. Uz webshop, Biljkoborci imaju i dućan na zagrebačkoj Trešnjevci.

Proditus d.o.o., Solin

Tvrtka Proditus specijalizirana je za elektro inžinjering, od unutarnje do vanjske rasvjete, održivih izvora energije, ili punionica za električne automobile. Ova mlada tvrtka već je sasvim impresivnog portfelja klijenata i radova pa su tako već osvijetlili parkove, marine i općine diljem Hrvatske.

Terrible Creations d.o.o., Zagreb

Iz Terrible Creations dolaze uistinu jedinstveni i zabavni teambuildinzi. Ova dosjetljiva tvrtka iz Zagreba nudi teambuilding iskustva bazirana na role playingu. Kroz njihovu facilitaciju u osmišljenim igrama i tematskim scenarijima timovi osnažuju svoje veze i međusobno povjerenje. A osim fizičkih iskustava razvili su i online teambuilding rješenja za pristup radu na daljinu. Uz teambuilding nude i tematske događaje.

>>Igre s uživljavanjem idealan su team building