RBA i Raiffeisen Leasing novi partneri Obrtničke komore Zagreb u programu Artifex

Raiffeisenbank Austria i Raiffeisen Leasing pristupili su programu Artifex kojega je inicijalno pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi kroz partnersku mrežu svojim članovima olakšala poslovanje

136
RBA i Raiffeisen Leasing pristupili su programu Artifex

Raiffeisenbank Austria d.d. i Raiffeisen Leasing d.o.o. (RL) potpisali su Sporazum o suradnji s Obrtničkom komorom Zagreb na projektu Artifex (lat. artifex- volja obrtnika).

Riječ je o programu kojega je inicijalno pokrenula Obrtnička komora Zagreb kako bi svojim članovima olakšala poslovanje kroz razne pogodnosti kod partnera koji su pristupili programu.

Raiffeisenbank Austria i Raiffeisen Leasing prepoznali su značaj programa i priključili su se Artifexu kako bi obrtnicima olakšali poslovanje te im omogućuli posebne pogodnosti kroz sudjelovanje u programu. Tako od danas Raiffeisen banka nudi korisnicima programa povoljniju, nižu naknadu za odobrenje kredita s rokom otplate do 36 mjeseci, te popust na iznos redovne naknade za korištenje FlexiBIZ poduzetničkoga paketa.

Raiffeisen Leasing putem programa Artifex nudi posebne uvjete jednokratnih troškova obrade za vrijednost objekata leasinga do 200.000 eura, posebne uvjete kasko osiguranja za vozila do 400.000 kuna bez PDV-a te posebne uvjete osiguranja opreme s gratis uslugom brokera Raiffeisen Bonus.

U Artifex uključeno 4500 obrtnika

Sporazum su u srijedu potpisali Toni Jurčić, Izvršni direktor gospodarstva i poduzetništva u Regijama u RBA,  Nikola Karin, Izvršni direktor financijskih proizvoda u RBA, Krešimir Perić i Miljenko  Tumpa, predsjednik odnosno član Uprave Raiffeisen Leasinga, te Mirza Šubić u ime Obrtničke komore Zagreb.

U projekt Zajedničke nabave komore Artifex uključeno je približno 4.500 obrtnika. Pogodnosti programa trenutno mogu koristiti članovi Obrtničke komore Zagreb koji uredno podmiruju komorski doprinos i dobrovoljni članovi koji pripadaju pod grad Zagreb i Zagrebačku županiju (j.d.o.o., d.o.o. i OPG). Uključenje u Projekt Artifex je besplatno, a članovi trebaju samo ispuniti prijavnicu.