HGK poziva članove da se prijave za besplatnu izradu međunarodnog poslovnog plana

Malim i srednjim tvrtkama pruža se mogućnost da unaprijede znanja u nastupu na odabranim međunarodnim tržištima

44
HGK Ready2Go

Sve male i srednje proizvodne tvrtke zainteresirane za poslovanje na trećim tržištima Hrvatska gospodarska komora (HGK) poziva da se do kraja ožujka prijave za projekt Ready2Go, koji omogućuje besplatne individualne treninge za internacionalizaciju poslovanja.

U projektu osim HGK sudjeluje još 11 partnera iz devet europskih zemalja, a on hrvatskim malim i srednjim tvrtkama pruža mogućnost da unaprijede svoja znanja u nastupu na odabranim međunarodnim tržištima. Gospodarstvenicima će se pružiti prilika i da pronađu pouzdane poslovne partnere te se s njima susretnu na organiziranim poslovnim razgovorima.

Projekt financira Europska komisija

Riječ je o Projektu koji financira Europska komisija, a putem kojega će 80 odabranih tvrtki iz Europe, uz pomoć stručnjaka izrađivati strateške poslovne planove s ciljem uspješnijeg međunarodnog poslovanja. Sudionici Projekta imat će priliku pronaći pouzdane poslovne partnere te se s njima susresti na organiziranim poslovnim razgovorima.

Odabrana tržišta su: Čile, Indija, Kamerun, Kanada i SAD.

Prijave se obavljaju na engleskom jeziku i otvorene su do 31. ožujka. Sve dodatne informacije o prihvatljivosti i kriterijima izbora, datumima i programu dostupne su na b2match.eu. Informacije o samom postupku prijave mogu se dobiti i u HGK.

Ready2Go vodi Milan Chamber of Commerce kao glavni partner, uz još 11 partnera iz devet europskih zemalja, među kojima je i Hrvatska gospodarska komora.