Zicer: Prijavite se i ostvarite potporu za pokretanje crowdfunding kampanje

Razmišljate o financiranju svoga projekta kroz alternativne izvore financiranja, ali niste sigurni kako i kojem smjeru krenuti? Možda je pokretanje crowdfunding kampanje pravo rješenje za vas!

158
CrowdStream

Zagrebački inovacijski centar (ZICER), donedavno Razvojna agencija Zagreb – Tehnološki park Zagreb, u okviru EU projekta CrowdStream provodi pilot akciju kroz koju startupovima i društvenim poduzetnicima pruža podršku u pripremi i provedbi crowdfunding kampanje te ih poziva da se prijave i ostvare potporu u vrijednosti do 15.000 kuna.

Kroz sudjelovanje u ovom natječaju odabrani sudionici usvojit će znanja i vještine potrebne za uspješnu pripremu, provedbu i upravljanje crowdfunding kampanjom. Također, ostvarit će i pravo na nefinancijsku potporu do maksimalne vrijednosti od 15.000 kuna namijenjenu izradi promotivnog video materijala za potrebe lansiranja kampanje na crowdfunding platformu.

Tko su prihvatljivi prijavitelji?

Prihvatljivi prijavitelji su mlada trgovačka društva (do godinu dana starosti) registrirana na području Grada Zagreba iz kategorije mikro ili malog poduzetnika te društveni poduzetnici.

Prijave su otvorene do 9. listopada do 13 sati putem prijavnog obrasca.

Podsjetimo da je početkom lipnja ove godine Razvojna agencija Zagreb – TPZ d.o.o. postala Zagrebački inovacijski centar d.o.o. ili jednostavnije – ZICER.

Promijenili su ime, ali sve djelatnosti i dalje ostaju usmjerene prema poticanju poduzetništva te podršci poduzetnicima da svoje poslovne ideje što jednostavnije pretvore u konkretne proizvode i usluge.