Događaji s preko 500 posjetitelja ipak kreću od idućeg tjedna

Entrio.stream jedinstveni je hibrid streaminga, videokonferencije i sustava za prodaju ulaznica, koja osim jednosmjernog prijenosa zvuka i slike omogućava i potpunu interakciju publike sa izvođačem uživo

157
Entrio.stream

Najveći hrvatski sustav za prodaju ulaznica Entrio.hr, lansirao je jedinstvenu, inovativnu platformu za virtualne događaje Entrio.stream, koja će omogućiti održavanje velikog broja događaja poput koncerata, stand-up predstava, konferencija i partyja koji su trenutno zabranjeni zbog epidemije – u virtualnom, interaktivnom izdanju.

“Prije mjesec dana kad smo shvatili da je cijela event industrija stala i da postoji ozbiljna mogućnost da će prodaja ulaznica, baš kao i naši prihodi, biti na nuli 6 mjeseci ako ne i duže, umjesto očajavanja odlučili smo ubaciti u petu brzinu te potpuno zaokrenuti fokus na nove digitalne formate. Tražili smo rješenje za preko 900 naših klijenata i cijelu event industriju koja je ostala bez ikakve mogućnosti za zaradu. Prostor smo pronašli upravo u interaktivnoj platformi za virtualne događaje, kakva ne postoji u svijetu, a kamoli u Hrvatskoj. Platformu smo razvili u rekordnom roku od mjesec dana što još jednom dokazuje da svaka kriza sa sobom nosi nove prilike.” ispričao je Berislav Marszalek, direktor Entrio.hr

Entrio.stream jedinstveni je hibrid streaminga, videokonferencije i sustava za prodaju ulaznica, koja osim jednosmjernog prijenosa zvuka i slike (streaminga) omogućava i potpunu interakciju publike sa izvođačem uživo! Na primjer, Entrio.stream.X omogućava pravo iskustvo stand-up comedy showa, u kojem publika aktivno sudjeluje i može komunicirati s komičarem, a komičar i ostatak publike čuju smijeh i pljesak uživo.

>>Glas poduzetnika predlaže hitne mjere za opstanak industrije događanja

Prodaja ulaznica za virtualne događaje

Radi se o jedinstvenom i revolucionarnom rješenju koje će, uz chat, ankete, pitanja, te brojne nove funkcionalnosti koje Entrio priprema u najbližoj budućnosti – iskustvo virtualnog događaja napokon približiti iskustvu sudjelovanja na fizičkom događaju.

Za razliku od YouTube-a, Facebook-a ili Zoom-a, Entrio.stream je poseban i po tome što omogućuje prodaju ulaznica za virtualne događaje, čime će izvođačima, pjevačima, komičarima, glazbenicima, predavačima, trenerima i svim ostalima – omogućiti da nastave raditi te da svojim posjetiteljima, klijentima i publici pruže sadržaj koji dosad nisu mogli. Sustav je siguran i zaštićen te omogućava da korisnik s jednom kupljenom ulaznicom gleda samo jedan stream, a također štiti organizatora od toga da korisnici bez kupljene ulaznice neovlašteno uskoče i gledaju događaj.

>>Capak: Ne bih nikome preporučio da razmišlja o organizaciji festivala u idućih 6 mjeseci

Kad epidemija prođe i kad se napokon događaji uživo opet vrate, Entrio.stream će izvođačima i organizatorima omogućiti značajno povećanje dosega, veću prodaju ulaznica i dodatnu zaradu kombiniranjem stvarne publike na fizičkom događaju i streaming publike – istovremeno.

Nakon početne pilot faze u Hrvatskoj, Entrio će novu uslugu odmah proširiti na tržište Slovenije, ali i ostatak Europe, koja također žudi za ovakvim uslugama koje trenutno ne postoje na tržištu.


Prvi događaj na Entrio.stream platformi bit će interaktivni stand-up comedy show “Smijeh preko veze” 15.05. u 20h . Radi se u prvom virtualnom stand-up showu u kojem je publika direktno uključena u događaji. Sav prihod od ulaznica (30 kn) donirat će se u humanitarne svrhe udruzi Prava šapa.