Infobip Shift najavio dodatno izdanje na drugom kontinentu

U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja, poručio je pokretač konferencije Ivan Burazin

34
Infobip Shift
[Foto: Točka na i media]

Završeno je dvodnevno i rekordno izdanje Infobip Shifta – najveće developerske konferencije u ovom dijelu Europe koja je u Zadru, u Sportskom centru Višnjik, okupila više od 4000 developera i IT stručnjaka iz brojnih zemalja svijeta, dok je online prijenos pratilo oko 6000 ljudi. Po završetku konferencije najavljeno je i njeno širenje na dodatnu lokaciju, a više informacija o tome bit će dostupno uskoro. Svojevremeno je kao željena lokacija spomenut Las Vegas. Možda se to nekome tada činilo kao pusta želja pokretača Shifta Ivana Burazina, ali danas bi to bio sasvim logičan potez.

“Ovogodišnji Infobip Shift ponovno je pokazao svoj globalni karakter, a konferenciju smo sada sadržajno i produkcijski podigli na novu razinu. U Hrvatskoj ćemo nastaviti okupljati tehnološku zajednicu iz cijelog svijeta, a cijeli tim vrlo je uzbuđen oko novog dodatnog izdanja Infobip Shifta koji stiže na drugi kontinent o čemu ćemo uskoro otkriti više detalja“, istaknuo je član uprave Infobipa za developersko iskustvo i osnivač konferencije Ivan Burazin.

Infobip Shift je održan na šest pozornica, a na ukupno 75 predavanja i panela s gotovo 100 sudionika posjetitelji su imali prilike čuti sve o brojnim novim tehnologijama od globalnih zvijezda tehnološke scene.

Bogat program dodatno je oplemenjen EXPO dvoranom u kojoj su se developerima predstavile 33 globalne kompanije poput Microsofta, Googlea i Cisca. Za dobru atmosferu pobrinuo se izraelski jednorog, brzorastući fintech Rapyd, dok je posebna pozornost drugog dana posvećena startupima.