Notch i Digital.ai dogovorili strateško partnerstvo na razini regije EMEA

Notch će podržati širenje grupe Digital.ai na područje EMEA kao tehnološki i prodajni partner te će istodobno ponuditi savjetovanje, integraciju i implementaciju njihovih softverskih platformi

9
Notch
Marko Štefančić, Notch [Izvor: Notch]

Notch, hrvatska tvrtka specijalizirana za razvoj softverskih proizvoda, i Digital.ai, tehnološka kompanija za automatizaciju isporuke softvera, najavili su strateško partnerstvo za tržište EMEA.

Digital. ai pomaže Global 5000 tvrtkama u automatizaciji isporuke softvera putem svoje DevSecOps (Development, Security, Operations) platforme podržane umjetnom inteligencijom (AI).

“Ovo strateško partnerstvo predstavlja vrhunac dugogodišnje suradnje započete 2018. godine s XebiaLabs, koju je Gartner u svom Magic Quadrant™ izvještaju prepoznao kao lidera za automatizaciju aplikacija za upravljanje isporukama. XebiaLabs je od 2020. dio Digital.ai grupe”, navodi se u priopćenju.

Notch s Digital.ai razvija dvije ključne platforme za automatizaciju softvera, te vodi njihove inženjerske timove u tri vremenske zone na tri različita kontinenta.

Ovo partnerstvo kombinira dugogodišnje iskustvo Notcha s vizijom Digital.ai da svojim enterprise klijentima ponudi sveobuhvatnu platformu za razvoj softvera uz pomoć umjetne inteligencije.

“Uzbuđeni smo što smo udružili snage s Notchom”, rekao je Justyn Leonard, regionalni direktor partnerstva za Digital.ai EMEA. “Notch donosi jedinstvenu ekspertizu temeljenu na našem dugogodišnjem razvojnom partnerstvu. Njihovo široko iskustvo bit će ključni u ostvarivanju naših ciljeva u nadolazećem razdoblju.“

“Ovo prošireno partnerstvo s našim dugogodišnjim klijentom predstavlja velik iskorak za nas,” rekao je Marko Štefančić, Chief Technology Officer (CTO), Notch. „Kombiniranjem naše kreativne snage s vodećim DevOps rješenjima Digital.ai, klijentima možemo ponuditi sveobuhvatan paket alata i usluga za postizanje inovacija i digitalne izvrsnosti.”

Notch se bavi razvojem jedinstvenih softverskih rješenja i savjetovanjem te pomaže globalnim klijentima pretvoriti njihove specifične poslovne zahtjeve u konkretne digitalne proizvode. Od istraživanja korisnika, savjetovanja, dizajna i inženjeringa, Notch se opsežnim rasponom usluga ističe kao vjeran partner u stvaranju prilagođenih poslovnih digitalnih rješenja.

Digital.ai je vodeća tehnološka tvrtka posvećena pomaganju Global 5000 tvrtkama u postizanju ciljeva digitalne transformacije. Njihova DevSecOps platforma, koja je potpomognuta AI-om, unificira, osigurava i generira prediktivne uvide u životni ciklus softvera.