Sada s Phone Linkom možete povezati iPhone na Windows 11

Phone Link sada službeno uz Android podržava i iOS. Dakle, sada možete povezati svoj telefon s operativnim sustavom Windows 11 i vidjeti svoje poruke, pozive, obavijesti i kontakte na svom računalu

20
Phone Link
[Image by David Schwarzenberg from Pixabay]

Microsoftova aplikacija Phone Link, koja omogućuje povezivanja s osobnog računalu sadržaju telefona postoji već neko vrijeme. Ali vlasnici iPhonea do nedavno su bili izostavljeni iz te priče. No, sada svoj iPhone možete povezati s računalom koje ima operativni sustav Windows.

Phone Link sada službeno uz Android podržava i iOS. Prve najave o tome čuli smo u veljači, a značajka sada i službeno postaje dostupna. Dakle, sada možete povezati svoj telefon s operativnim sustavom Windows 11 i vidjeti svoje poruke, pozive, obavijesti i kontakte na svom računalu. To znači da, ako odložite svoj iPhone ili ga stavite puniti, i dalje možete pratiti što se događa oko vas. Za sada je to “postupno uvođenje” – nekim korisnicima je značajka već dostupna, a svima bi trebala biti postati dostupna do sredine svibnja. No, da bi radila, trebat će vam na vašem iPhoneu  iOS 14 ili noviji.

Microsoft pojašnjava da je podrška za iOS malo ograničenija od podrške za Android. Kao prvo, ograničena je razmjena poruka: možete slati samo tekstualne poruke, ali ne i fotografije ili videozapise, niti sudjelovati u grupnim razgovorima. No, to je ograničenje koje je postavio Apple. Za potpunu integraciju s vašim iPhoneom vjerojatno će vam trebati Mac. Ali i ovo je značajan iskorak ako posjedujete i iPhone i računalo s Windowsima.