SoftPOS aplikacija lansirana na hrvatsko tržište, pametni telefon pretvara u POS uređaj

Aplikacija SoftPOS, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje pametnog telefona u POS uređaj

141
SoftPOS
SoftPOS aplikacija, tvrtke Worldline, prva u Hrvatskoj omogućuje pretvaranje vašeg pametnog telefona u POS uređaj.

Tvrtka Worldline lansirala je na hrvatsko tržište aplikaciju SoftPOS, rješenje koje pametne telefone pretvara u POS uređaje.

Aplikacija se može jednostavno instalirati na mobitel i tablet i stoga je, kako navode iz kompanije, idealna za dostavljače, taksiste, ugostitelje, mikro poduzetnike, freelancere, kozmetičke salone i mnoge druge uslužne djelatnosti. No, osim malih poduzetnika, aplikaciju mogu koristiti i veliki trgovci koji provode plaćanja putem Android sustava, kao što su primjerice željeznice u Poljskoj ili poštanske usluge u Španjolskoj.

“Kao partner za plaćanje kojeg biraju trgovci svih veličina i industrija, Worldline neprestano nastoji podržati poslovne potrebe naših klijenata. Bez obzira radi li se o mikrotrgovcima ili velikim prodavačima kako bi izbjegli gužve i redove kupaca pri plaćanju: SoftPOS našim klijentima omogućuje brzo i jednostavno poslovanje koje je pritom jednostavno za korištenje.” – rekao je Marko Henrik Marinšek, Worldline Country Manager for Croatia.

Ključ je u jednostavnosti

Worldline navodi nekoliko prednosti korištenja SoftPOS aplikacije:
– Minimalni zahtjevi – potreban je  Android 8.0 (ili više), pristup internetu i NFC čitač.
– Sigurnost – sigurnost prihvaćanja kartica i transakcija potvrđena je i certificirana od Mastercarda i Visa-e.
– Široka primjena – SoftPOS je idealno rješenje za mala poduzeća zbog svoje jednostavnosti instalacije, kao i za velika poduzeća koji provode plaćanja preko sustava
– PIN-on-glass tehnologija –  SoftPOS prihvaća sve vrste beskontaktnog plaćanja pa čak i ona koja uključuju autorizaciju PIN-om.

Danas više od 100 milijuna kreditnih kartica diljem svijeta ima beskontaktnu funkciju, a trend i dalje raste. Worldline razvija tehnologiju i nudi beskontaktne čitače za sve svoje terminale za plaćanje uz velik izbor sigurnih, pouzdanih i djelotvornih terminala koji bezgotovinska plaćanja čine jednostavnima