Veracomp postaje regionalni distributer Tenable Network Securityja

Proizvodi tvrtke Tenable Network Security namijenjeni su otkrivanju rizika i ranjivosti sustava

90
tenable-network-security

Tvrtka Veracomp d.o.o. postala je službeni distributer tvrtke Tenable Network Security, proizvođača sustava za provjeru ranjivosti Nessus.

Proizvodi tvrtke Tenable Network Security namijenjeni su otkrivanju rizika i ranjivosti sustava. Osiguravaju korisnicima neprekidnu vidljivost i kontekst aktivnosti, bilo unutar mreže ili prema izloženim resursima. Korištenjem Tenable proizvoda tvrtke mogu prioritizirati zaštitu i otkrivanje prijetnji te smanjiti svoju izloženost riziku. Ovo je posebice bitno za tvrtke iz financijskog ili državnog sektora koje su danas pod velikim pritiskom sigurnosne ili pravne regulative.

Ponuda Tenable Network Securityja dijeli se na procjene ranjivosti (vulnerability scanning), analizu ranjivosti (vulnerability analytics) i neprekidno praćenje (continuous monitoring).
Dogovor o suradnji i potpisivanje ugovora o distribuciji proizvoda tvrtke Tenable Network Securityja „dobrodošao je djelić slagalice koji nas dovodi korak bliže široj slici – zaokruženoj paleti sigurnosnih rješenja koja međusobno surađuju i omogućuju tvrtkama zaštitu podataka na najvišoj razini“, ocijenio je Aleksandar Stančin, član uprave Veracompa.

U ponudi Veracompa Adriaticsa nalaze se rješenja za sigurnost, mrežu, telekomunikacije i podatkovni centar. Kao distributer s dodanom vrijednošću (Value Added Distributera – VAD), Veracomp nudi pretprodajnu i tehničku podršku, edukaciju i savjetovanje za partnere uključujući napredne usluge logistike, poslovnu i marketinšku podršku.

Tvrtka Veracomp osnovana je 1991. u Poljskoj i jedan je od najvećih distributera s dodanom vrijednošću u regiji srednje i istočne Europe.

Rješenja tvrtke Tenable Network Security će krajnjim korisnicima u Adriatic regiji biti dostupna kroz prodajnu mrežu partnera Veracompa.