AD Plastik ugovorio nove poslove u vrijednosti 23,7 mil. eura

AD Plastik Grupa objavila je da je u Rusiji ugovorila nove poslove u vrijednosti 16,6 milijuna eura, dok su za europsko tržište ugovoreni poslovi ukupne vrijednosti 7,1 milijun eura

47
AD Plastik

AD Plastik Grupa objavila je da je u Rusiji ugovorila nove poslove u vrijednosti 16,6 milijuna eura, dok su za europsko tržište ugovoreni poslovi ukupne vrijednosti 7,1 milijun eura.

U Rusiji su ugovoreni novi poslovi s AvtoVAZ-om u vrijednosti od 10,4 milijuna eura s predviđenim trajanjem projekta od osam godina. Na istom tržištu ugovoreni su i poslovi s Nissanom te VW Grupom vrijednosti 6,2 milijuna eura s predviđenim trajanjem projekta od šest, odnosno četiri godine.

Za europsko tržište ugovoreni su poslovi s PSA Grupom za nekoliko vozila u ukupnoj vrijednosti od 7,1 milijuna eura, a predviđeno trajanje projekata je četiri i osam godina

AD Plastik vodeća je kompanija za razvoj i proizvodnju komponenti za interijere i eksterijere automobila u Hrvatskoj i jedna od vodećih u istočnoj Europi.

Grupa ima pogone u pet zemalja na osam lokacija. Njihove proizvode u svoja vozila ugrađuju gotovo svi najjači europski i svjetski proizvođači automobila.

>>AD Plastik u Rusiji ugovorio poslove vrijedne 46,5 mil. kuna