Stephan De Bleser tromilijunti putnik u MZL Franjo Tuđman

Uspješnu poslovnu godinu završavamo na najbolji mogući način, obilježavanjem tromilijuntog putnika zračne luke, po prvi put u povijesti., izjavio je Jacques Feron, predsjednik Uprave MZL.a Zagreb d.d.

122
tromilijunti putnik u MZL Franjo Tuđman
Doček tromilijuntog putnika u MZL Franjo Tuđman, foto: Josip Škof

Po prvi puta u povijesti zagrebačka zračna luka zabilježila je tromilijuntog putnika. Sretni putnik Stephan De Bleser iz Belgije prijavio se na let Croatia Airlines OU4456 Zagreb – Bruxelles.

Prijava tromilijuntog putnika na let popraćena je prigodnom svečanošću i glazbenim iznenađenjem u izvedbi kvarteta trombona Zagrebačke filharmonije, u prostoru za registraciju, razveselivši tako i brojne druge putnike koji su se zatekli u zračnoj luci.

Jacques Feron, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb d.d. čestitao je sretnom putniku i uručio prigodni dar – poklon bon u vrijednosti 200 eura iskoristiv u Aelia Duty Free Shopu u Zračnoj luci Franjo Tuđman.

Uspješna poslovna godina za zagrebačku zračnu luku

“Uspješnu poslovnu godinu završavamo na najbolji mogući način, obilježavanjem tromilijuntog putnika zračne luke, po prvi put u povijesti. Čestitam gospodinu De Bleseru, našem tromilijuntom putniku i zahvaljujem svim putnicima koji su koristili usluge Zračne luke Franjo Tuđman u ovoj godini, u kojoj smo otvorili novi putnički terminal i ostvarili izvrsne prometne rezultate”, izjavio je Jacques Feron.

Darivanju se priključila i Croatia Airlines s dvije povratne zrakoplovne karte za jednu europsku destinaciju po izboru putnika, koje je uručio Boris Kolka, direktor prodaje i marketinga.

“Ugodno sam iznenađen ovakvim dočekom, osjećao sam se kao filmska zvijezda! Drugi put sam u Hrvatskoj, puno vam hvala na poklonima. Bon ću iskoristiti  odmah u duty free shopu, a s obzirom na to da sam dobio i aviokarte, ponovno ću se vratiti u Hrvatsku”, rekao je Stephan De Bleser, koji je u Hrvatsku doputovao privatno, kao klijent stomatološke poliklinike Arena.