Podržite hrvatske tvrtke na Central European Startup Awards 2017

Iz Hrvatske su u kategoriji Startup of the Year nominirani Vollo, Parklio, Freewa, Include i Trakbar, a naši se predstavnici natječu se i u drugim kategorijama

46
Central European Startup Awards

Central European Startup Awards je natjecanje koje se provodi kroz seriju događanja u 10 zemalja središnje Europe – Austriji, Poljskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Srbiji, Sloveniji, Mađarskoj i Hrvatskoj – s ciljem okupljanja i povezivanja startup ekosustava.

Dio je mreže Global Startup Awards koju čini više od 35 zemalja diljem svijeta koja nagrađuje postignuća startupa, investitora, akceleratora i coworking prostora.

Hrvatski predstavnici

Predstavnici iz navedenih zemalja natječu se u ukupno 12 kategorija. Iz Hrvatske su u kategoriji Startup of the Year nominirani Vollo, Parklio, Freewa, Include i Trakbar.

Za najbolji novi startup nominirani su Baggizmo, Freewa, Locodels, Nanodiy i SightRun. Među startupima koji se natječu u kategoriji Best Social Impact našao se Freewa.

Hrvatski predstavnici natječu se i u ostalim kategorijama – Best Biotech Startup, Best Smart City Solution, Best IoT Startup, Best AI Startup, Founder of the Year, Best Accelerator and Incubator Programme te Best Coworking Space.

Veliko finale u Sofiji

Glasati se može na centraleuropeanstartupawards.com.

Hrvatsko nacionalno finale održat će se 28. rujna 2017. godine u prostoru Tehnološkog parka Zagreb na lokaciji Velesajam, a pobjednici iz svih država će biti proglašeni 29. rujna. Zatim slijedi javno glasanje na regionalnoj razini koje počinje 4. listopada te veliko finale 23. studenoga u Sofiji.