Bolt ponudio uslugu dostave u šest gradova

Usluga Bolt dostava omogućuje isporuku odjeće, knjiga, kućnih potrepština, igraćih konzola, dokumenta i svega drugog  što trebate poslati. Težina pošiljke ograničeba je na 20 kilograma, a dimenzije na 65x55x40 centimetara

120
Bolt usluga dostava

Platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev Bolt od četvrtka, 2. tranja, u Hrvatskoj pokreće uslugu dostave u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Zadru te Dubrovniku.

Korištenjem Boltove postojeće aplikacije, opcija dostave nudi priliku privatnim i poslovnim korisnicima da u razdoblju ograničene mogućnosti kretanja pošalju što trebaju svojim prijateljima, obitelji ili poslovnim kolegama i suradnicima.

Usluga Bolt dostava (Bolt Delivery) omogućuje isporuku istog dana, pa čak i unutar samo jednog sata, odjeće, knjiga, kućnih potrepština, igraćih konzola, dokumenta i svega drugog  što trebate poslati. Težina pošiljke ograničeba je na 20 kilograma, a dimenzije na 65x55x40 centimetara.

Zbog sigurnosti usluga će biti dostupna samo onima koji u svojoj aplikaciji imaju unesenu valjanu bankovnu karticu jer gotovinsko plaćanje neće biti moguće.

Cijene usluge dostave će biti kao i uobičajene cijene vožnje u svakom gradu u kojem je Bolt usluga dostupna. Minimalna cijena dostave je 20 kuna za sve gradove.

Korisnicima je usluga dostupna unutar aplikacije kao nova kategorija i vrlo je jednostavna za korištenje, navodi se u priopćenju. Procijena cijene usluge dostave za odabranu rutu može se odmah vidjeti u aplikaciji prilikom naručivanja iste, a vozači partneri pošiljku mogu preuzeti odmah.

Nakon potvrde dostave, Bolt će poslati dostavljača koji će preuzeti pošiljku unutar roka koji je prikazan nakon naručivanja usluge. Pošiljatelj će paket donijeti na dogovorenu adresu te ga ostaviti na sjedalo, a primatelj će jednako tako preuzeti poslani paket. Unutar aplikacije pošiljatelj će i s krajnjim primateljem pošiljke moći podijeliti plan rute dostave, kako bi i jedan i drugi u svakom trenutku mogli u stvarnom vremenu pratiti kretanje pošiljke i termin isporuke.

Partneri vozači su upoznati sa svim uputama nadležnih institucija kojih se moraju pridržavati kod obavljanja svih usluga u sklopu Bolt platforme.