Croatia osiguranja nastavlja s investicijama u zdravstvo

Uz nedavna ulaganja u novi core sustav vrijedan više od 100 milijuna kuna, ulaganje 60 milijuna kuna u uređenje poliklinike i nabavu najsuvremenije opreme je druga značajna investicija Croatia osiguranja

197
Croatia Poliklinika

Croatia osiguranje otvorilo je  u Zagrebu novouređenu polikliniku. U moderno i funkcionalno uređenom prostoru pacijentima će biti na raspolaganju  62 ugledna stručnjaka, najsuvremenija oprema i velik broj različitih zdravstvenih usluga, objavili su iz kompanije.

Uz nedavna ulaganja u novi core sustav vrijedan više od 100 milijuna kuna, ovo je druga značajna investicija Croatia osiguranja vrijedna više od 60 milijuna kuna.

Croatia poliklinika opremljena je vrhunskom opremom među kojom su i suvremeni uređaj za megnetsku rezonanciju, trenutno najveće snage magnetskog polja 3 Tesle, digitalni mamograf, oprema za endoskopiju, denzitometar te uređaji za ultrazvuk.

>>Croatia osiguranje i Sapiens potpisali ugovor vrijedan više od 100 mil. kuna

Više od 60 milijuna kuna investicija u poliklinike

Davor Tomašković, predsjednik Uprave Croatia osiguranja, naglasio je da kompanija nastavlja s investicijama u zdravstveni segment poslovanja, kako bi se dodatno pozicionirala kao lider na hrvatskom tržištu privatnih pružatelja zdravstvenih usluga.

“U protekle dvije godine u poliklinike smo uložili više od 60 milijuna kuna. Želimo dodatno unaprijediti svoje usluge kako bi pokrili potrebe naših pacijenata i omogućili im usluge u skladu s najsuvremenijim trendovima u zdravstvu“, kazao je Tomašković.

Croatia Poliklinika na tržištu je od 2006. godine, a svoje poslovne jedinice, osim u Zagrebu, ima i u Splitu, Koprivnici i Puli. Ugovorni su partner HZZO-u na područjima i djelatnostima koja su u kapacitetima nedostatna u javnom sektoru (dijagnostika) ili su visoko specifična te javni sektor ne raspolaže adekvatnim resursima (npr. MR, neurologija).

Od samih početaka svoga rada Poliklinika ulaže u stručno usavršavanje medicinskog osoblja i u vrhunsku tehnologiju i novu opremu, s ciljem brzog i efikasnog postavljanja dijagnoze.

Novouređenim prostorima u Zagrebu Croatia Poliklinika podigla je cjelokupno iskustvo obavljanja pretraga i liječenja na znatno višu razinu, istaknuli su iz kompanije.