Google Pay dostupan klijentima Zagrebačke banke

Google Pay zamijenio je uslugu plaćanja putem m-novčanika kao novi oblik kartičnog plaćanja mobilnom aplikacijom

118
Zaba Google Pay
Klijenti će moći u svoj digitalni Google Pay novčanik povezati individualne Maestro, Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke / foto: www.zaba.hr

Zagrebačka banka je od 17. lipnja za svoje klijente, korisnike Android uređaja, uvela mogućnost mobilnog plaćanja putem Google Pay aplikacije, izvijestili su iz Zabe.

Google Pay zamijenio je uslugu plaćanja putem m-novčanika kao novi oblik kartičnog plaćanja mobilnom aplikacijom. Korištenje Google Pay aplikacije dostupno je svim klijentima Zabe, korisnicima pametnih telefona koje pokreće operativni sustav Android Lollipop 5.0+ ili noviji koji podržava NFC tehnologiju.

Klijenti će moći u svoj digitalni Google Pay novčanik povezati individualne Maestro, Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke.

Za plaćanje klijenti ne moraju ni otvoriti aplikaciju Google Pay, dovoljno je samo otključati zaslon mobilnog uređaja i prisloniti mobitel uz POS uređaj prodajnog mjesta do pojavljivanja kvačice.

Google Pay nudi brz, jednostavan i siguran način beskontaktnog plaćanja koji je prihvaćen na bilo kojem beskontaktnom prodajnom mjestu diljem svijeta – u trgovinama i u različitim mobilnim aplikacijama. Sadržava sve što je potrebno prilikom naplate i štiti podatke o plaćanju s više sigurnosnih slojeva.

Detaljnije upute o korištenju Google Pay aplikacije mogu se pronaći na mrežnim stranicama Zagrebačke banke.

>>Zaba odabrala Visu kao novi brend svojih debitnih kartica