Dalibor Sinić i Bernarda Jelenčić novi direktori u Grawe Hrvatska

Dalibor Sinić, dosadašnji direktor regije Središnja Hrvatska, novi je direktor za agencijsku prodaju u Grawe Hrvatska, a Bernarda Jelenčić je nova regionalna direktorica agencijske prodaje za središnju Hrvatsku

98
Bernarda Jelenčić
Bernarda Jelenčić

Dalibor Sinić, dosadašnji direktor regije Središnja Hrvatska, novi je direktor za agencijsku prodaju u Grawe Hrvatska. Na toj poziciji zamjenit će Hrvoja Grčića koji je imenovan članom Uprave Grawe Hrvatska. Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Središnje Hrvatske preuzela je nova direktorica Bernarda Jelenčić.

>>Nataša Kapetanović nova predsjednica Uprave GRAWE Hrvatska

“U Grawe me privukao jasan cilj i vizija rasta i razvoja poduzeća kao i orijentiranost prema zadovoljnom korisniku i zaposleniku. Dugogodišnja tradicija i stabilnost na tržištu dvije su prepoznatljive snage Grawe Hrvatska u kojima sam vidjela priliku da objedinim svoja znanja te da se i dalje osobno razvijam. Nakon dugogodišnjeg iskustva u prodaji osiguranja, svjesna sam da su ljudi snaga stoga se posebno veselim upoznavanju novih ljudi, ali i istraživanju novih procesa, učenju od kolega te pronalaženju zajedničkih rješenja u svrhu ostvarenja ciljeva poduzeća”, rekla je Bernarda Jelenčić povodom preuzimanja nove dužnosti.

Jelenčić u Grawe Hrvatska dolazi s mjesta Relationship managera u Generali osiguranju. Nakon završetka Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, svoje iskustvo u prodaji osiguranja stjecala je radom u dva osiguravajuća društva, u kojima se se kontinuirano educirala te profesionalno i osobno razvijala, navodi se u priopćenju oswiguravajućeg društva Grawe Hrvatska.

Uz Bernardu Jelenčić agencijsku prodaju regije Središnja Hrvatska i dalje će, također na poziciji direktorice regije, voditi Ines Filipović koja je u Graweu na toj funkciji od svog dolaska, prosinca 2016. godine.