Mladen Gregović odlazi iz Combisa

Prije dolaska u Combis, Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte

207
Mladen Gregović
Mladen Gregović

Član Uprave Combisa i glavni direktor za operacije Mladen Gregović podnio je ostavku na svoje dužnosti, objavili su iz kompanije. Ostavka stupa na snagu 1. veljače 2020. godine.

“Zadovoljan sam vremenom provedenim u Combisu kroz koje sam nastojao pružiti svoj profesionalni maksimum, upoznao izuzetan broj stručnjaka te imao priliku pratiti razvoj impozantnih projekata”, rekao je Gregović.

Damir Horvat, član uprave i glavni direktor za prodaju, zahvalio je Gregoviću na suradnji i doprinosu u poslovnoj transformaciji Combisa i zaželio mu sve najbolje u budućim poslovnim pothvatima.

Mladen Gregović završio je Fakultet Elektrotehnike i računarstva u Zagrebu, posjeduje brojne renomirane certifikate, iskustvo u upravljanju te stručno znanje procesa financijske i IT industrije.

Prije dolaska u Combis, Gregović je više od 20 godina gradio karijeru u financijskoj industriji gdje je radio na dizajnu, razvoju i administraciji IT sustava te vodio brojne strateške projekte. Više od deset godina bio je izvršni direktor IT sektora Raiffeisen banke u Hrvatskoj, a članom Uprave Combisa imenovan je 2016. godine. Daljnju karijeru nastavit će izvan kompanije.

>>Combis otvara ured u Tehnološkom parku Bjelovar