Krčke Ponikve počele naplaćivati uslugu punjenja elektrovozila

Punjenje vozila će se naplaćivati po cijeni od 2,5 kuna po KWh pohranjenom u automobilske baterije. Minimalni saldo za početak punjenja određen je na 80 kuna

111
Ponikve punjenje elektrovozila

Od početka srpnja započela je naplata usluge punjenja elektrovozila na svim e-punionicama na otoku Krku koje su u vlasništvu otočne komunalne tvrtke Ponikve eko otok Krk.

Nakon višegodišnjeg promotivnog perioda tijekom kojeg se, s ciljem popularizacije elektromobilnosti i predstavljanja mreže punionica izgrađenih zajedničkim ulaganjima otočnih lokalnih samouprava i komunalaca u svim krčkim lokalnim središtima spomenuta usluga nije napalaćivala, punjenje se sad krenulo naplaćivati, i to po cijeni od 2,5 kuna po KWh pohranjenom u automobilske baterije.

Naplatu punjenja baterija elektroautomobila na svim Ponikvinim punionicama bit će moguće podmirivati kreditnim karticama (Visa, MasterCard) ili prepaid uslugom koja je dostupna svim privatnim korisnicima.

Minimalni saldo za početak punjenja određen je na 80 kuna. Iz Ponikava korisnicima njihovih punionica poručuju da se u slučaju bilo kakvih problema svi mogu telefonski obratiti njihovoj službi korisničke podrške koja je dsotupna od 6 do 22 sata.