Ljetno radno vrijeme upravnih poslova u Policijskoj upravi zagrebačkoj

Po ljetnom radnom vremenu radit će upravni odjeli policijskih ispostava u Petrinjskoj 30 i Heinzelovoj 98 te policijskih postaja Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor, Vrbovec, Ivanić-Grad, Dugo Selo i Sv. Ivan Zelina

135
policijska ispostava u Petrinjskoj izdavanje dokumenata
Policijska ispostava u Petrinjskoj u Zagrebu: izdavanje dokumenata

Od 28. lipnja do 3. rujna 2021. godine upravni odjeli u zagrebačkim policijskim ispostavama u Petrinjskoj 30 i Heinzelovoj 98 te policijskim postajama Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor, Vrbovec, Ivanić-Grad, Dugo Selo i Sv. Ivan Zelina radit će sa strnakama po ljetnom radnom vremenu, od 7 do 14 sati.

Ponedjeljkom je radno vrijeme od 7 do 17.30 u Petrinjskoj 30 (na poslovima prebivališta i osobnih isprava), Heinzelovoj 98 (na poslovima prebivališta, osobnih isprava i vozačkih dozvola) i u Policijskim postajama Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić i Samobor.

U II. policijskoj postaji Zagreb (Črnomerec) i VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb) na poslovima prebivališta i osobnih isprava (samo u redovnom postupku) radno vrijeme sa strankama je radnim danom od 7 do 14 sati (pauza od 10.30 do 11 sati).

Zahtjevi za osobnu iskaznicu i putovnicu u žurnom postupku mogu se podnijeti isključivo u Petrinjskoj 30.

Izrađene isprave preuzimaju se na lokaciji na kojoj je podnesen zahtjev.

>>MUP uskoro neće biti jedina institucija ovlaštena za izdavanje dokumenata