Nelt Grupa novi je distributer Krašovih proizvoda u regiji

Nelt Grupa je distributivno-logistički poslovni sustav koji povezuje 4000 zaposlenih u 14 kompanija na 11 tržišta u Europi i Africi

93
Kraš

Kraš Grupa, jedna od vodećih regionalnih konditorskih kompanija, i Nelt Grupa, distributivno-logistički poslovni sustav, uspostavile su suradnju zahvaljuljujući kojoj će Krašev asortiman postati dostupniji na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Albanije.

“Jako nam je drago da u ovu suradnju ulazimo u godini u kojoj obilježavamo 110 godina postojanja Kraš Grupe. Osluškivanje potreba potrošača, razvoj i proizvodnja generacijama omiljenih brendova vodilje su nam u poslovanju. Vjerujemo da ćemo kroz suradnju s Nelt Grupom, renomiranim distributerom na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Albanije napraviti dodatan iskorak u poslovanju na zadovoljstvo svih potrošača”,  izjavio je Slavko Ledić, predsjednik Uprave Kraš prehrambene industrije.

“Kraš je poznat po kvaliteti i predstavlja vodeću kompaniju u svom području u regiji, a ugovor doživljavamo kao prirodnu suradnju dvaju uspješnih sustava. Nelt teži konstantnom razvijanju i poboljšanju usluga distribucije i logistike, i spremni smo za izazov kreiranja dodatne vrijednosti za novog principala kroz dostupnost proizvoda u prodajnim objektima širom regije“, izjavio je Miloš Jelić, predsjednik Uprave Nelt Grupe.

Stvaranjem kvalitetnih i prepoznatljivih proizvoda te okusa koji spajaju generacije

Kraš Grupa najveća je konditorska industrija u jugoistočnoj Europi s pet tvornica i oko 2400 zaposlenih. U svojoj proizvodnji obuhvaća sve tri kategorije konditorskih proizvoda: kakao proizvode, kekse i vafle te bombone. U ponudi ima više od 30 brendova među kojima su  najpoznatiji praline Bajadera, Griotta i Fontana, čokolade Životinjsko carstvo i Dorina, bomboni Ki-Ki i Bronhi, keksi Jadro i Domaćica…

Nelt Grupa je distributivno-logistički poslovni sustav koji povezuje 4000 zaposlenih u 14 kompanija na 11 tržišta u Europi i Africi.

>>Osječka Karolina ulaže 5 mil. eura u novu proizvodno-pakirnu liniju

>>Slavko Ledić novi predsjednik Uprave Kraša