Otvoren prvi HoReCa centar na Cresu i Lošinju

Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju, a značajan je za proizvođače, dobavljače i kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću

82
HoReCa centar

Jadranka trgovina, jedna od vodećih trgovačkih kuća na kvarnerskim otocima, otvorila je prvi HoReCa centar na otocima Cresu i Lošinju. Novootvoreni HoReCa centar nalazi se u sklopu Maxi Marketa u Malom Lošinju, a značajan je za proizvođače, dobavljače i kupce koji se bave turističkom i ugostiteljskom djelatnošću. Centar se prostire na 450 četvornih metara, a poseban naglasak u sklopu centra stavljen je na ponudu za privatne iznajmljivače.

“Otvorenje prvog HoReCa centra na cresko-lošinjskom otočju od velikog je značaja za nas, ali i za one koji se bave bilo kojim oblikom turizma i ugostiteljstva, jer im olakšava dostupnost artikala koju su do sada u velikoj mjeri morali tražiti na kopnu. Kupci se na licu mjesta mogu uvjeriti u kvalitetu naše ponude koja se sastoji od više od četiri tisuće artikala namijenjenih ugostiteljstvu. U Jadranka trgovini ponosimo se ovim pothvatom te se nadamo uspješnoj suradnji sa svim zainteresiranim kupcima”, rekao je Milutin Džebić, direktor Jadranka trgovina.

Opskrba lokalnog stanovništva i turista

Povodom otvorenja HoReCa centra u Maxi Marketu ministar turizma Gari Cappelli, inače rođeni Lošinjanin, istaknuo je važnost podizanja kvalitete u svim uslužnim djelatnostima te da je Jadranka trgovina svojim dugogodišnjim uspješnim radom pozitivan poslovni primjer drugima.

>>Roxanich Wine & Heritage Hotel iz Motovuna je šampion ruralnog turizma

>>Zlatni suncokret za Etno-agro park Stella Croatica i Vinotel Gospoja

Uz ministra turizma, otvaranje otočnog HoReCa centra podržali su gradonačelnica Malog Lošinja Ana Kučić te gradonačelnik Cresa Kristijan Jurjako.

Jadranka trgovina posluje u sklopu Jadranka grupe – najveće hotelijersko-turističke tvrtke na Kvarneru. Orijentirana je na opskrbu lokalnog stanovništva i turista na otocima Lošinju i Cresu. Uz opskrbljivanje hotela, kampova i samostojećih ugostiteljskih objekata, Jadranka trgovina kroz mrežu trgovina pruža stalnu opskrbu građanima Malog Lošinja, manjih mjesta na otoku Lošinju, te stanovnicima otoka Suska. Tvrtka zapošljava 170 djelatnika, mahom lokalnih stanovnika, dok se za vrijeme turističke sezone ukupan broj zaposlenih naraste i do 340.