Hrvatska poštanska banka sponzor zagrebačkog HNK u 2024. godni

Podrška razvoju i promociji kulture, kazališta i umjetnosti iznimno nam je važna te vjerujem kako će se naša suradnja i ubuduće dodatno razvijati“, izjavila je Iva Hraste Sočo, intendantica zagrebačkog HNK-a

26
HPB sponzor HNK
Intendantica zagrebačkog HNK Iva Hraste Sočo s Upravom HPB-a [Izvor: HPB]

Hrvatska poštanska banka dogovorila je da će biti sponzor Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu za 2024. godinu. Ovim sponzorstvom središnje i najstarije kazališne institucije u Hrvatskoj unaprijeđena je dosadašnja podrška banke hrvatskoj kulturi i promociji kulturnih sadržaja, čime je kazališna umjetnost u Hrvatskoj dobila još snažniji oslonac za sva buduća vrhunska ostvarenja pred domaćom i stranom publikom, navodi u priopćenju HPB-a.

„Veliko mi je zadovoljstvo što je Hrvatska poštanska banka naša banka i sponzor koji nas prati tijekom ove uzbudljive kazališne godine. Podrška razvoju i promociji kulture, kazališta i umjetnosti iznimno nam je važna te vjerujem kako će se naša suradnja i ubuduće dodatno razvijati na uzajamno zadovoljstvo“ izjavila je Iva Hraste Sočo, intendantica zagrebačkog HNK-a.

„Odgovornost HPB-a i uloga u zajednici u kojoj djelujemo, predstavljaju naš doprinos kvaliteti života u Hrvatskoj. Mnogim inicijativama i podrškom nastojimo biti prisutni i aktivni tamo gdje našim sugrađanima možemo pružiti najviše. Uvjeren sam kako naša suradnja  daje novu vrijednost kulturi Grada Zagreba i Hrvatske i to nas čini ponosnima“, rekao je Marko Badurina, predsjednik Uprave HPB-a.

>>Zagrebački HNK u prošloj godini povećao prihod od pretplata za 57,34 %

>>Partnerstvo PBZ-a i Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu