Rimac Automobili otvorili izložbeni salon u Šangaju

Rimac Automobili proširili su partnersku mrežu kroz suradnju s Kingsway grupom, kompanijom specijaliziranom za distribuciju luksuznih vozila i jahti na kineskom tržištu. Prvi salon otvoren je u Šangaju

119
Rimac Automobili i Kingaway Group

Uoči prvih isporuka C_Two modela na električni pogon tvrtka Rimac Automobili širi globalnu partnersku mrežu. U četvrtak je najavljeno širenje na azijska tržišta kroz partnerstvo s Kingsway grupom, kompanijom specijaliziranom za distribuciju luksuznih vozila i jahti na kineskom tržištu. Prvi salon otvoren je u Šangaju.

“Vrlo smo sretni što dobrodošlicu u našu obitelj možemo izraziti Kingsway Groupu, tvrtki koja ima izvrsnu reputaciju i pristup ključnim tržištima u Hong Kongu, Makau i Kini. Ovo je još jedan važan korak u izgradnji Rimčeve globalne mreže i brenda”, rekao je Rimac povodom sklapanja novog partnerstva.

Prototip C_Two modela trenutno je u fazi finalnog testiranja. Konačni dizajn i ime automobila bit će otkriveni ove godine, kada bi taj hiperautomobil nove generacije trebao izaći na tržište. Inicijalni plan predviđao je prve isporuke u 2020. godini, no pandemija je odgodila planove.

“Rimac je inovativna kompanija s nenadmašnim sposobnostima u elektrifikaciji. Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u automobilskoj industriji, a Rimac je na samom vrhu ove branše“, istaknuo je Albert Wong, direktor Kingsway grupe.

>>Rimac automobili počinju serijsku proizvodnju modela C Two