SPAR Hrvatska nastavlja širenja prodajne mreže

SPAR Hrvatska je tijekom ljeta, u sklopu širenja vlastite prodajne mreže, otvorio tri nova supermarketa - u Križevcima. Ludbregu i Rijeci

101
SPAR Hrvatska
Novouređeni SPAR supermarket na Savskoj cesti otvorio svoja vrata

SPAR Hrvatska u posljednjih je mjesec dana u sklopu širenja vlastite prodajne mreže diljem Hrvatske otvorio tri nova supermarketa – u Križevcima, Rijeci i Ludbregu.

Prvi SPAR supermarket u Križevcima, otvoren je na atraktivnoj lokaciji trgovačkog centra, na 1.231 kvadratnih metara prodajne površine, a  kupcima će uz bogat asortiman na raspolaganju biti 23 djelatnika.

Supermarket u Ludbregu smješten je u sklopu manjeg prodajnog kompleksa koji se prostire na 938 kvadratnih metara, a u kojem su zaposlena 23 nova djelatnika.

Rijeka je, 16. kolovoza, dobila svoj šesti SPAR supermarket u sklopu shopping centra Marti. Supermarket se prostire na 1.470 kvadratnih metara prodajne površine, a zaposleno je 35 djelatnika.

>>Zlatna košarica 2019 – SPAR Hrvatska proglašen trgovcem godine

Otvoren novouređeni supermarket u Zagrebu

„Iznimno smo ponosni na činjenicu da se naše trgovine nalaze u sve više gradova u Hrvatskoj te u sve više kvartova. Našim kupcima želimo osigurati još bolju dostupnost i zato ćemo i u budućnosti nastaviti u istom smjeru, a do kraja godine u planu je još novih ulaganja i otvorenja“, izjavio je Helmut Fenzl, predsjednik Uprave SPAR Hrvatska.

Osim u nove trgovine, SPAR Hrvatska ulaže i u preuređenje postojećih. Tako je danas otvoren novouređeni supermarket na Savskoj cesti 58 u Zagrebu, a krajem rujna otvorit će se i preuređeni SPAR u Gruškoj ulici. Kod preuređenja velika pažnja posvećena je iskustvu kupovine i potrebama kupaca kojima su na raspolaganju i samoposlužne blagajne koje će im olakšati kupovinu.