Crikvenički Jadran uzima u zakup kamp Uvala Slana u Selcu

Kamp se prostire na više od 40 tisuća četvornih metara, raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije 4* s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži

95
Uvala Slana Selce
[izvor: avtokampi.si]

Turistička-hotelijerska tvrtka preuzet će upravljanje nad kampom Uvala Slana s aparthotelom Clib Vala u Selcu. Kamp se prostire na više od 40 tisuća četvornih metara, raspolaže sa 190 parcela te aparthotelom kategorije 4* s 15 smještajnih jedinica i nalazi se u atraktivnoj uvali s pristupom plaži.

Kamp Uvala Slana bio je van funkcije punih 18 mjeseci. Nalazi se u neposrednoj blizini kampa Selce u kojeg je Jadran u posljednje tri godine uložio više od 30 milijuna kuna u uređenje parcela, nove mobilne kućice, izgradnju jedinstvenog bazena na dvije kaskade te dodavanjem brojnih zanimljivih sadržaja kako bi na crikveničku rivijeru privukli novi segment gostiju – kampiste.

Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine poslalo je Jadranu obavijest da je prihvatlio ponudu crijveničke tvrtke za davanje u zakup kampa Uvala Slana s aparthotelom Club Vala.

“Vjerujemo kako će procedura formalizacije cijelog procesa preuzimanja kampa Uvala Slana biti brza, da naša profesionalna iskustva i kompetencije, kao i sinergija upravljanja optimizacijom troškova, vrlo brzo može dati pozitivne rezultate u razvoju kampa. Tako se i naša tvrtka pozicionira među vodeće hotelijersko-turističke tvrtke na jadranskoj obali”, izjavio je predsjednik Uprave Jadrana Goran Fabris.

“Vjerujemo da će se epidemiološka situacija ubrzo popraviti kako bi se čim prije u punom zamahu pokrenula naša poslovna aktivnost“, dodao je Fabris.

Hotelski lanac Jadran u vlasništvu je dvaju obveznih mirovinskih fondova, PBZ Croatia osiguranje d.d. i Erste plavi d.d. Upravlja s 14 hotela različitih kategorija i tri kampa na području Crikvenice i Makarske. Jadran raspolaže s više od 2000 smještajnih jedinica, a u kampovima je na raspolaganju 1300 parcela.